Přání na koně
Re: Přání na koně
dotaz a kdyz se nedko potrebuje s konem dostat na lod (tedy problem prechazet s konem lokaci kterej se muze klidne i portnot ne kam do duboveho hajku pri prechazeni lokace kdyz jej vedete) jak to stimhle je ?
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Ty jo, doufam, ze me tohle nekdo prelozi do cestiny. Nechapu otazkusendys wrote:dotaz a kdyz se nedko potrebuje s konem dostat na lod (tedy problem prechazet s konem lokaci kterej se muze klidne i portnot ne kam do duboveho hajku pri prechazeni lokace kdyz jej vedete) jak to stimhle je ?
Taky si počkám až bude položena otázka v českém jazyce... Sendys nezklamal, opět nerozumím ničemu z té věty.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Já to dělám tak, že na koni sedím a soustavně píšu, že ho vedu.. a jedu pomalu.. nebo prostě zahájím tělocvik.. vedu koně.. dojdu k přechodu.. nasednu.. slezu a vedu koně.. a tak dále.. dokud nejsem u lodi 
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
jo, tam je nějak zajímavě udělanej ten způsob následování. Kdyby se to udělalo jako mula, že se hodí do družiny a on běhá furt za vámi i přes přechody, bylo by to lehčí 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
- Lord_Berserk
- Velmistr
Bahnak wrote:Taky si počkám až bude položena otázka v českém jazyce... Sendys nezklamal, opět nerozumím ničemu z té věty.
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
-
Prasokralik
- Bůh
Kůň zcela normálně chodí i přes lokace pokud mu řeknete že ho berete s sebou. Nebo alespoň moje klisna to dělá a jestli vaše koně ne, mám chytřejší klisnu. To že není v partě ničemu nevadí.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Nechte ho chudáka, třeba za to nemůže a my když na něj budem hodný, tak nám za odměnu pustí titulky 
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
a nebo udělat nejakou objízdnou trasu pod hradbama okolo města *mne si ručičky* aspon bychom měli další místo k lovům 

Mám pocit že Sendys má nějaký problém s češtinou. Takže za to asi opravdu nemůže. Ale Sendysi přečti si to aspoň po sobě a ty chyby kde máš prohozené písmenka oprav. A háčky a čárky by také někdy neuškodily.de Aers wrote:Nechte ho chudáka, třeba za to nemůže a my když na něj budem hodný, tak nám za odměnu pustí titulky
Někdy mi to přijde docela vtipné.
A když už jsme u těch koní, mě taky jde dát poníkovi příkaz "následuj" a jde se mnou i přes přechody.
PS: Nebuďte zdechlí a nechte postavičky trénovat fyzičku, při útěku před bossem se to bude hodit.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
uděláme pod Karathou svou vlastní Blanku do přístavu
. A u Sendyse by mě zajímalo jak by to dopadlo kdyby se zapojil do soutěží Morusova stánku hehe.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
-
Prasokralik
- Bůh
Ke koním mám dvě věci. Za prvé píkaz "/pc sesednout" stále nefunguje, to jen informativně. A za druhé jak je to s koněm na lodi? Je povoleno brát si koně sebou přes moře? Já nevím jak by zareagoval na to když mě to portne na lod a pak do druhého přístavu, tak na něj vždycky vylezu, ale nechci se zas dostat do problémů. Zajímá mě to. Dík
Jo a ještě dodatek, jak je to v ostatních městech stráž vs. koně? v Karathě je zákaz, co Alwariel a Kel?
Jo a ještě dodatek, jak je to v ostatních městech stráž vs. koně? v Karathě je zákaz, co Alwariel a Kel?
On je zákaz jet ve městě pomalým krokem na koni?
KDVP
-
Prasokralik
- Bůh
Stráž říká že vůbec jezdit po městě je výsada šlechty. Já sebou radši Faith vždycky vodím. Spíš mě zajímá jak je to s tou lodí.Bahnak wrote:On je zákaz jet ve městě pomalým krokem na koni?