Sorrow wrote:Alespoň členové týmu si tu děkovací kondolenci mohli nechat na soukromou zprávu
Poděkoval jen JEDEN ČLEN teamu, a to adept a pomocník, k tomu čerstvě vylíhnutý. Žádní ČLENOVÉ
Neděkoval mu za nic jiného, než za zábavu a Q.
Jak jsem už v jiném vláknu řekl, nemůžu si na toto téma otevřít pusu, protože tolik sprostoty co by ze mě vylítlo by ten TOPIC ani neustál Sorrowe.
Asi dělal dobrý Q, nemohu posoudit, ani jeho chování jako hráče.
Není to ani týden zpátky co nás s teamem tahal za nosy.
WB - ano udělal lokace, za to jediný děkuju.
((to že v nich dělal tajný portály pro vlastní zisk je vedlejší že))
Jo, omluva by byla setsakra na místě, třeba alespoň DMkum, co po něm dodnes žehlí IC průsery.
A nebo by se mohl omluvit alespoň "nejmenované gildě", která díky jeho slibům a skutekutek akcím dnes už není mezi námi.
Děkujte si za Q, zatleskejte mu, to co jste si vy poctiví vydřeli hrou, strachem, adrenalinem, výzvami, řešením a potem, to si on naklikal během minuty. To přeci stojí za potlesk a slávu. Zatleskat pak ještě všem jeho zneužívání chyb v systému, hráči je hlásí, DM zneužívá, jak skvělé. O ano, a pak tu máme desítky postav, půlka z nich epická, ve hře je nikdo skoro ani neviděl, ale melounek sem, melounek tam, full vybava sem a tam, hlavně lognout jednou za měsíc za DM a tvářit se věrohodně a znovu ignorovat všechny úkoly a nechat je jako hovínka popadat na kolegy bez jediného slova prosby či nějakého vysvětlení.
...musím se zabrzdit, tohle je jen malá ironie k tomu, co se nám podařilo zjistit. Nebudu vůbec řešit jeho průsery dříve a už vůbec nechci hledat průsery o kterých nevím. Jestli tu někdo plácne něco ve stylu: Bahňáku, tak dlouho tam nejseš, co ty o tom víš, tak ho vyplyšákuju do kšá, TŘI měsíce žehlím a nastavuju kaši na jeho průsery, ani neumím spočítat kolik mě to stálo hodin PRÁCE, ne zábavy, ale opravdu PRÁCE, sepisování, žádostí, tvorbě, příprav, řešení, konzultování, vyhodnocování.
Ano, udělal i dobré věci pro Thalii, byl prý dobrý DM (pro některé hráče, pro team který se vám všem snaží snést modrý z nebe NE), dobrý WB (jop, každý kdo udělal alespoň jednu lokaci pro Thalku tak mu smekám), dobrý hráč (absolutně netuším, jediný jeho hráčský počin jsem řešil v prohřešcích)
Ne, nebudu se dál rozepsávat, fakt bych musel být sprostý a to jsem jen opravdu zřídka.
Teď stejně pujdu na koberec, že vubec se k tomu vubec vyjadřuju.
DeAers udělal chybu, taky podlehl, postavil se k tomu jako chlap, omluvil se a přijal trest. DeAers alespoň byl ve hře a něco jako DM dělal. DeAers za týden sepsal svou činnost a umožnil ostatním na ni navázat, Cairon dodnes nedal vědět o 99% svých aktivit.
Takže prosím o famfáry na rozloučenou a budu alespoň doufat v malej post ve kterým se objeví: mrzí mě to, omlouvám se.
PS: Ve SPAMu jsem slíbil, že to nebudu rozmatlávat. Neporušil jsem to. Kdybych to rozmatlal, tak by tenhle post obsahoval opravdu daleko víc slov, než je zde teď.
Ať si to každý přebere po svém. Už tak odteď budu za zlýho necitu, který osočuje lidovýho hrdinu. Je mi to fuk, není to žádný naočkovaný názor, tohle je pouze má vlastní zkušenost s panem Caironem. A budu si za tím stát.