Jinak pro kucika... Hlasoval jsem ze je treba to udelat trochu jinak, proto pisu jak bych si to zhruba predstavoval. Premejslel jsem o tom (trochu

a...
Nevim jak moc je to realizovatelny a jestli je to dostatečně komplexní řešení, jestli jsem někde něco neopomněl nebo tak. Pokud by to šlo, tak bych dal všem classům všechny zbraňový featy, aby každej mohl vybavit libovolnou zbran a nebylo to tak, ze mág s inteligencí vysoce převyšující průměr, neumí vzít do ruky meč (?!), ale na zbrane by se potom vztahovala penalty treba právě za atributy ve stylu současnýho omezení zbrojí a zbraní. Případně pokud by šly zbraně upravit tak, aby se na ně nevztahoval zadnej featovej prerequist, tudiz by je opet mohl kazdej vybavit (ale s penalty) a featama/atributama by se potom tato penalty dala zrusit/snizit...
Protoze na nekterý zbrane jako dlouhej meč je ten soucasne prereqist STR11 hrozne moc. Meč je prostě základ a měl by ho umět používat, aspon v omezený míře, úplně každej. Ne třeba efektivně, ale ono ke kouzelníkovi nemusí patřit nutně jenom hůl...ne? A copak musí mít každej kouzelník sílu 11? Nechal bych asi jen nejaky pohybovy omezení na zbroje pri nedostatecny STR.
No a nebo se na to vykašlat a nechat to klasicky, jak je každej zvyklej (jen se mi nechce ozelet to, ze prestanou lítat naboofovany kleričky ve fullplatu) (zdravim Seth