Hlavní role: Urlraen, Jalamyn
Vedlejší role: Shinala
Oslava drowích narozenin
V Hagolu

Jalamyn (vlevo): Urlraene já ti říkám, že dnes jich ulovím víc než ty! Cítím to v kostech, věř mi!
Urlraen: *nevrle zabručí*
Proběhnutí přes pískovcové doly na povrch proběhlo vcelku rychle. Na výstupu narazili na známou tvář.

Shinala: Dnes jsem opět prohnala pár okřídlených. Jednoho elfa a aasimara, bohužel se mi ztratili *šibalsky pohladí dýku*
Jalamyn: *vyhrkne* Kudy běželi? Doženem je neboj!
Urlraen mezitím zírá na podivně rozřezanou nohavici Shinali potřísněnou krví a myslí si o lovení Shinali svoje.
Po chvilce bezúspěšného běhání po jeskyni se rozhodne Jalamyn s Urlraenem, že vyběhnout směrem do krynu. Tam opět marně pátrají po obětech, Jalamyn začíná trpět depresemi. Urlraen však ví, že Jalamyn dnes slaví narozeniny a proto mu chce udělat radost. Zrychlí a uteče mu z dohledu. Napije se lektvaru a promění se do lidské podoby. Vyrazí naproti Jalamynovi s tím, že se nechá chytit.
Jalamyn bez rozmyšlení začne pálit šípy jeho směrem, ale co čert nechtěl. Urlraen si hodil na reflexy s TO 20 a šíp automaticky odchylil. Odchýlený šíp trefil Jalamyna přímo do levého kolena, ten s několika sprostými slovy (nebudu uvádět jaká, jsou tu taky děti

Jalamyn: To od tebe opravdu nebylo pěkný! *smutně dodal*
Urlaen se k němu sehnul a začal ho sbírat

Urlraen: Vše nejlepší k narozeninám!