CO VAM NA THALII CHYBI?
-
wsweetjane
- Šlechtic
Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
Ještě k těm RP lektvarům...možná by byly vhodné lektvary proměny...do jinných osob jen změna vzhledu - nebo jedy;-)
Lektvary proměn jsou a jedy takywsweetjane wrote:Ještě k těm RP lektvarům...možná by byly vhodné lektvary proměny...do jinných osob jen změna vzhledu - nebo jedy;-)
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
-
wsweetjane
- Šlechtic
_________________________________________________________________________Radim wrote:Lektvary proměn jsou a jedy takywsweetjane wrote:Ještě k těm RP lektvarům...možná by byly vhodné lektvary proměny...do jinných osob jen změna vzhledu - nebo jedy;-)
Vážně???:-O tak to se upřímně omlouvám;-)
-
wsweetjane
- Šlechtic
Ráda bych jednu věc....jakmile kdokoliv ve hře ZABIJE MOJÍ POSTAVU automaticky s ním odmítám hru a jdu očistec....moje volba můj problém....
Každopádně dneska se mi dostalo argumentu že zabití s použitím stínových zranění je tkzv. "systémové omráčení" aby tohle označení bylo fér mělo by být možné se z něj probrat - pak prosím, můžeme se bavit o omráčení - pokud mě musí někdo (nebo snad kněz) nahazovat nožem....nejsem v ŽÁDNÉM bezvědomí;-)
Takže co mi chybí je možnost probrat se z kóma - klidně i nečekaně;-)
Každopádně dneska se mi dostalo argumentu že zabití s použitím stínových zranění je tkzv. "systémové omráčení" aby tohle označení bylo fér mělo by být možné se z něj probrat - pak prosím, můžeme se bavit o omráčení - pokud mě musí někdo (nebo snad kněz) nahazovat nožem....nejsem v ŽÁDNÉM bezvědomí;-)
Takže co mi chybí je možnost probrat se z kóma - klidně i nečekaně;-)
Třeba to v tom spamu nezanikne
Moc bych chtěl, aby byl pytlíček na bylinky, do kterého by se jich vešlo více a ja mohl v klidu trhat. V současnsoti mam všechny trezory zaplavené surovinami a přitom mi furt dochází při testech. Je přiliš mnoho komponent a málo místa. Myslim, že nejen ja, ale všichni alchymisti by pytlik na reagence ocenili.
Je silene jezdit Banka - Dílna Karatha - Dílna Kel jen kvuli tomu abych nasel tu spravnou surovinu.
Moc bych chtěl, aby byl pytlíček na bylinky, do kterého by se jich vešlo více a ja mohl v klidu trhat. V současnsoti mam všechny trezory zaplavené surovinami a přitom mi furt dochází při testech. Je přiliš mnoho komponent a málo místa. Myslim, že nejen ja, ale všichni alchymisti by pytlik na reagence ocenili.
Je silene jezdit Banka - Dílna Karatha - Dílna Kel jen kvuli tomu abych nasel tu spravnou surovinu.
zlato v invu nic neváží. navrhuji přidat item "měšec" kterej bude měnit váhu podle zlatek co má postava u sebe
.
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Je prosím nějaké makro podobné jako /pc dislike který nahodí odpor zpátky do normálu?Je to pruda nahozovat všem zpátky a ještě to každýmu vyskočí ve výpisu když se to dělá ručně.
-
Prasokralik
- Bůh
když nahodíš odpor stačí by to udělala jedna strana ale když ho rušíš, musí ho stejně zrušit strany oběRadim wrote:Je prosím nějaké makro podobné jako /pc dislike který nahodí odpor zpátky do normálu?Je to pruda nahozovat všem zpátky a ještě to každýmu vyskočí ve výpisu když se to dělá ručně.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
relog...Radim wrote:Je prosím nějaké makro podobné jako /pc dislike který nahodí odpor zpátky do normálu?Je to pruda nahozovat všem zpátky a ještě to každýmu vyskočí ve výpisu když se to dělá ručně.
MĚ by zajímalo zda sou někde vypsaný ty příkazy to /pc.. páš si nic nepamatuju 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Jasně ale nemění to nic na mém dotazu takže počkám na vyjádření povolanějšího.Prasokralik wrote:když nahodíš odpor stačí by to udělala jedna strana ale když ho rušíš, musí ho stejně zrušit strany oběRadim wrote:Je prosím nějaké makro podobné jako /pc dislike který nahodí odpor zpátky do normálu?Je to pruda nahozovat všem zpátky a ještě to každýmu vyskočí ve výpisu když se to dělá ručně.
Dík
-
Prasokralik
- Bůh
zkus /pc ? vypíše ti to přímo ve hře co všechno můžeš použítPajule wrote:MĚ by zajímalo zda sou někde vypsaný ty příkazy to /pc.. páš si nic nepamatuju
jo? to ani nevim
tak dík
Nieninquë - legenda
-
Prasokralik
- Bůh
Tak jsem si ted ze srandy ty příkazy procházel a když napíšu /pc portrait tak to sice vypíše můj portrét ale taky to aktivuje ještě následující dva: /pc slowme /pc skills
Jee.. asi chybi break 
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.