jinak vezmuli v potaz velký sen že to časem dotáhne na 26 lvl potřebuji poradit těch nepřátel 7, mělo by jít spíš o moby a ne o PC rasy... ale třeba mi to nějak rozmluvíte
Předem díky za jakoukoliv radu
Sice mne Rplidi moc nepochválí ale,Lambijec wrote:Jelikož mi přijde že to v podtemně zase umírá a hrát sám pro sebe mě nebaví... uvažuji o přesunutí se nahoru... v hlavě mi svitl zajímavý napád a to hranda/zvěd harfeníků... myslím že něco sesmolit dokážu ale nějaká pomoc by se mi šikla a to jest, neznám zdejší strukturu NPC a vezmuli v potaz že favored enemies bude asi moje jediná silná stránka, tak je to dost velký problém a potřeboval bych od někoho zkušenějšího kdo to tu už trochu zná, nějaké ty typy nepřátel doporučit... pořádnou štávu by to mělo nabrat až od featu bane of enemies který lze vzít až na 21 lvlu takže by mělo jít o NPC pro hig lvly... dále planuji používat střelnou zbran a to luk nebo kuši, kuše by se možná mohla vyplatit pokud by bonusové dmg od featu bane of enemies bylo při kritickém zranění násobeno a to je další věc kterou si nejsem jistý?
jinak vezmuli v potaz velký sen že to časem dotáhne na 26 lvl potřebuji poradit těch nepřátel 7, mělo by jít spíš o moby a ne o PC rasy... ale třeba mi to nějak rozmluvíte
Předem díky za jakoukoliv radu
a nebylo by lepší nějak tyhle povolání vylepšit, než aby se oslabovaly ostatní? třeba ja nad Harfeníkem uvažoval, ale jak jsem viděl co to dokáže, tak jsem si to rozmyslel.Bahnak wrote:Harfeník stejně jako rytíř purpurových draků je takový čudný povolání,

Mno ještě si to zkusím na testu ale ten harfeníkův dojeb si myslím v kombinaci s hrandou se nebude počítat... ale v pdotemně jsem si dal zaměření na démony a jaksi nefunguje... zkoušel jsem to na hákovcích a mephitech a damage +3 které bych na ně měl mít nefaká, ale podezírám nějakou cyhbu v překladuBahnak wrote:Jo, jenže tak slavný to není, projdi si wikinu a pochopíš proč ten harfoš není tak dobrej, na toho favorit enemy má totiž trošku dojeb.
Úpravy povolání se plánují už dlouho, říkal to tu nedávno Rejty, má toho rozdělaného dost, jen mu chybí scripteři, kteří by jeho dílo uvedli v život.
Takže neváhejte a volejte, kdo umí a chce pomoct v tvorbě bude vždy vítán.
To by mě zajímalo teda na co sem si vzal zaměřeníBahnak wrote:outsiders jsou cizinci
Sukuba, Balor, dokoce NPC s názvem Starej démon nebo tak nák nejsou ve favored enemy démoniDenGrasse wrote:Setkání s příslušným NPC se dá zařídit, pokud ti nevadí, že bude pravděpodobně poslední