Díky všem za poděkování - mít pozitivní odezvu je důležité!
Na druhou stranu musím znovu připomenout, že to není jen moje práce. Stejně tak na tom pracovala Xantipa a Desmond při shánění potvor se zapojila i Lorris a na turnaji asistoval dokonce i velký šéf Rejty.
Ono hodně dřiny tam nejde vidět za tím, tak to pak možná vypadá jako pohodovka pro jedno DM. Když pominu samotné odlovy, tak:
Klec a úpravy arény stavěla Xantipa natřikrát (mizí to občas), dělala ceny, občerstvení, pak soudcovala, pomáhala s teleportací hráčských postav. Já jsem pojmenovával a upravoval 19 připravených potvor a odehrával za ně všech 16 soubojů. Do toho házení téměř každé postavy z arény a zpět kvůli frakcím.
Pak příprava a hraní přítomných npc od šlechty po stráže, což dělal převážně Desmond. Rejty: focení a dohled.

Prostě takhle pojaté to není práce pro jednoho člověka. V podstatě jsme se kolem toho s Xantipou motali od rána až do pozdního večera. Upřímně kdybych věděl, jaký bič na sebe pleteme, když jsme tu sérii vymýšleli, asi bych do toho nešel.
Na druhou stranu to lovení potvor dává prostor pro spousty miniquestíků a to je fajn. A samotný turnaj, i když není tak akční jako různé hromadné boje, snad také pobavil a nebyla to vyloženě nuda. A je to prostě turnaj, který můžeme dělat jako DM a nemohli jsme ho dělat jako hráči, což je fajn a nechává to dost prostoru na turnaje i hráčům, kteří možnosti DM nemají.
Takže díky všem co i po technických potížích v prvním turnaji přišli. Snad jste se bavili a doufám, že přijdete i na další turnaje. A samozřejmě díky v podstatě celému DM týmu, že se mnou pracuje na realizaci každé takové kraviny.
Teď si dáme pár dní pauzu a pak vyhlásíme odchyt potvor pro turnaj Draka.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru