necraftové zbroje
necraftové zbroje
Jen taková otázka.Nebylo by možné,aby přešití zbroje nalezené u potvůrky nestálo takové nehorázné peníze.Včera sem za to vyhodil přes 30k a ne poprvé.Není zrovna košer oproti craftovým zbrojím.
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Re: necraftové zbroje
To už se tu řešilo, je to asi daň za to, že to není věc z craftu.
Holt lepší si zvyknout no.
Holt lepší si zvyknout no.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Hmm spíš lepší překopat v toolu než platit dvakrát týdně 30k za přešití
-
Prasokralik
- Bůh
Život psance neni levnej no. Kdybys hrál dobráka, jako třeba já, stačil by ti jeden vzhled 
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Já nejsem psanec,jen mě nebaví mít pořád jedny a ty samý hadryPrasokralik wrote:Život psance neni levnej no. Kdybys hrál dobráka, jako třeba já, stačil by ti jeden vzhled
A můžeš ho pak převlékat jako to jde s Barbie!Radim wrote:Já nejsem psanec,jen mě nebaví mít pořád jedny a ty samý hadryPrasokralik wrote:Život psance neni levnej no. Kdybys hrál dobráka, jako třeba já, stačil by ti jeden vzhled
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Radim wrote:Hmm spíš lepší překopat v toolu než platit dvakrát týdně 30k za přešití
30k? pf! U nás dole je takovýho zlata, že 30k nechávám jako dýžko, když si zajdu do Olath na oběd
Bůh s náma a dobré pryč!
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Radim hrál taky dole 
Poupátko - :-O
Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
a od ted chodis na obed k ShieJeanes wrote:
30k? pf! U nás dole je takovýho zlata, že 30k nechávám jako dýžko, když si zajdu do Olath na oběd