LDamian wrote:No dobrá, když ti samotnému nedojde, že tu řešíš kravinu na základě vynášení IC informací do OOC.
Aysha si byty pronajímala a dál s nimi obchodovala v rámci vytváření vazeb, které tiefling, chce li přežít, potřebuje. Takže lidé v těch bytech bydleli a ty byty vesměs nezůstávaly prázdné. Jeden z těchto bytů byl na čas pronajat i de Aersovi (když už tedy vynáší informace), v dalším bydlel BU, v jiných zase jiní lidé...
Dalším důvodem bylo, že jako tiefling nechtěla mít jedno stálé bydliště, na které by se přišlo jednoduchým dotazem přes úředníka. Měla několik bytů a v nich bydlela postupně řada lidí, takže při případné domovní prohlídce by tam stráž s vysokou pravděpodobností našla jiné lidi a jiné věci než ty její. A ona mohla byty střídat podle chuti a podle toho, který zrovna považovala za bezpečný. Po diskuzi s Kucíkem se téhle taktiky vzdala (někdy před půl rokem), i když IC byla v pořádku.
Tak tohle ti nevezmu tuhle okecávku LDamiane. Nebudu tu vynášet svoje nějaké doměnky a podobně, proč to mohla dělat, ale moc se mi to teda nelíbí, že vykupovala byty.
A mimochodem, proč to tu Xantipa nenapsala sama?

Proč píšeš za ni?
LDamian wrote:
PS, když už tu chceš řešit "prasárny". Její hromadné obchodování s byty osobně vidím na přibližně stejné úrovni, jako třeba hromadné obchodování s předměty nalezenými v lootu, získané pravidelným procházením vybraných dungů bez jakéhokoli rizika. Také byl původní záměr IMHO spíše ten, aby jednotliví lidé dostali šanci si při občasných výpravách něco najít. Aby nebylo tak snadné to prodávat a bohatnout na tom přespříliš (protože ta šance je poměrně velká), tak byla snížena cena výkupu na deset tisíc. A také se toho někteří chopili a prodávají to hromadně v rámci svého rp, protože to vnímají jako pěknou IC příležitost. A z hlediska IC to samozřejmě v pohodě je. Zda je to z hlediska OOC prasárna zálaží na tom, jak přísně to chceš posuzovat - podobně jako u toho obchodování s byty.
Takže máš na sebe stejně přísná měřítka jako na ostatní?
Fíha to je prasárna? Nepříjde mi, je to možnost pro některé si vydělat, páč nemají odhad ceny

a já jim nabídnu přece jen o nějaké ty procenta vyšší výkupní cenu.
A mimochodem tady máš kopii zprávy co sem posílal kdysi Rejtymu....
-RoF- wrote:Ahoj ahoj
jak se upravily bossy, že u nich jde najít nějaký craftový item nebo podobně.
Nevím jestli to není nějak špatně nastavené.
Už mi psalo pár lidí, že našli třeba i 3 věci naráz a nebo 2 věci a tak.
Ono to není špatné, ale aby nebyl zase velký přiliv peněz do modulu.
Páč co jeden našel sekeru +4AB a 16TO na zabití skřeta, tak jo prodal za 74k a to bylo dost.
Mrknete se na to prosím?
Hned po tom byla upravena výkupní cena na 10k, takže