ze screenu je krásně vidět že jsem si na sebe hodil spell mantl, vlítl do lokace za partakama (proč sme tam lezli po jednom typickým hororovým syndromem "on se nevraci ze sklepa, jdu se podívat" se mě neptejte, asi panika)
seberu první mrtvolu kterou vidim, dostanu dispell, ten mi shodi hafo kouzel (jsou ve vypisu ta která mi to sundalo) ale spell mantle ve výpisu není. Jak je teda možné že okamžitě poté dostanu zásah smrtícím kouzlem? spell mantl má trvání 17 kol, byl jsem naživu ani ne 20 vteřin poté co jsem ho na sebe seslal
tak jak to teda je? to jen hráči musí dodržovat pravidla a npc můžou bugovat, obcházet, sesílat utočná kouzla do timestopu (na tomhle a následném dispellu nalektvarovaného partaka sme umreli o hodinku predtím), procházet dveřma a jiné fičury? asi začnu hrát taky tak, umím to
když to shrnu, na tomhle serveru už jsem umřel díky dispellu z timestopu od npc, díky npc které se probugovalo dveřma, díky zaseknutí se o placable, díky npc které mě záhadným způsobem probugovalo spell mantle a samozřejmě díky utoku hned za přechodem. normální diskriminace PC, kdybych já udělal cokoliv z othohle mám ban nebo aspoň výmaz postavy