nelze dodělat výrobek rozpracovaný jiným řemeslníkem
nelze dodělat výrobek rozpracovaný jiným řemeslníkem
Začal jsem šít brnění, přerušil jsem výrobu a nehotovou zbroj jsem schoval do trezoru. Teď chci pokračovat v šití, ale nemůžu. Ve výpisu mi to píše, že tu zbroj vyráběl jiný řemeslník, že já to nemůžu dodělat. Prosím vyměňte mi někdo ten polotovar za peníze
Bůh s náma a dobré pryč!
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Re: nelze dodělat výrobek rozpracovaný jiným řemeslníkem
Nebo si zkus stoupnout znovu k tomu stavu, dej do něj ten rozdělanej výrobeka řekni někomu dalšímu, aby ten stav otevřel a zavřel. (Ty stůj samozřejmě u toho stavu taky). Občas to pomůže.Jeanes wrote:Začal jsem šít brnění, přerušil jsem výrobu a nehotovou zbroj jsem schoval do trezoru. Teď chci pokračovat v šití, ale nemůžu. Ve výpisu mi to píše, že tu zbroj vyráběl jiný řemeslník, že já to nemůžu dodělat. Prosím vyměňte mi někdo ten polotovar za peníze
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Re: nelze dodělat výrobek rozpracovaný jiným řemeslníkem
Přesně tohle mi hlásilo, když jsem vytáhl z trezoru nedošitý předmět, ale ještě z dřívějšího craftu. Nyní mi trezor vůbec nevadí na nedošité výrobky.
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC