Nadměrný počet NPC

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
pepa48
Šlechtic

Nadměrný počet NPC

Post by pepa48 »

Chtěl bych se optat, zda je nutné, aby v Ivory, popř. v jeho okolí, byla skupina NPC seskládána z domobrany, gardistů kancléře a i pouštních bojovníků? Počítám, že zástupci posledních dvou zmíněných skupin jsou pozůstatky questů, které však už neprobíhají, zda-li se nepletu. Nehledě na to, že na Ivorských farmách to na chvíli laguje při "objevení" pouštních bojovníků na koních při viditelné vzdálenosti (možná jen mně :roll: ). Prostě se mi to zdá trochu přeplácaný, tak bych poprosil o vysvětlení situace, nebo menší "úklid." Moc dík.
pilnik
Měšťan

Re: Nadměrný počet NPC

Post by pilnik »

pepa48 wrote:Chtěl bych se optat, zda je nutné, aby v Ivory, popř. v jeho okolí, byla skupina NPC seskládána z domobrany, gardistů kancléře a i pouštních bojovníků? Počítám, že zástupci posledních dvou zmíněných skupin jsou pozůstatky questů, které však už neprobíhají, zda-li se nepletu. Nehledě na to, že na Ivorských farmách to na chvíli laguje při "objevení" pouštních bojovníků na koních při viditelné vzdálenosti (možná jen mně :roll: ). Prostě se mi to zdá trochu přeplácaný, tak bych poprosil o vysvětlení situace, nebo menší "úklid." Moc dík.
řekl bych, že přítomnost gardistů a pouštních psů má vzhledem k tomu, že Ivory a okolí je středobodem vetšiny útoků podtemna a jiné chásky, je opravněná(mám pocit, že pouštnaci se tam nastěhovali pravě po jednom takovém útoku) i když to v konečném důsledku nic neřeší.Možná by stálo zato ubrat pár kousků od každého a nechat tam jen nějakou reprezentační složku.
Obuki - ten vod Škopku
zachy
Velmistr

Post by zachy »

Přidávám zapomenuté NPC v karathsém přístavu "Kumpán špachtle", v Karathě v chrámu DeiAnaga a v pevnosti rytířů úsvitu určitě pořád stojí hrabě Lacarant :)
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Sorrow
Mistr

Post by Sorrow »

Pod to se podepisuji, sám jsem to už několikrát zkoušel ve hře, leč bez výsledku.
Taky mi přijde divné a to i ve městě/před městem ty hordy gardistů.
Nebo i ta mlha která zůstala v lokaci ivorského hřbitova.
Má to snad nějaké opodstatnění?
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

Konkrétně u pouštních psů není ani problém že by jich tam bylo přehršle, spíš mají dost různých custom věcí jako cepové pláště, koně, různé cepové vzhledy zbraní a štítů a to pak hlavně u slabších strojů způsobuje dost znatelný pokles fps než se všechny ty vzhledy načtou. Uplně by stačilo ty panáky jen trochu unormálnit, nechat je ustájit koně atd.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
Lord_Berserk
Velmistr

Post by Lord_Berserk »

Mam na NWN celkem nadupanou masinu a Ivory - stred a celej Alwariel se mi seka jako prase ... a dokonce mam vypnuty ty nesmyslny super stiny u predmetu :)
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

To mají na svědomí DM, naházeli to tam v rámci Q. Odstraňte to, jestli tam chcete mít gardisty, tak si tu lokaci upravte v toolu a dejte je místo domobrany nebo na přeskáčku.
Vedoucí týmu Thalie
Locked