Co pijete?
Re: Co pijete?
no koukam ze vsici plzen ,plzen ale nikdo Svijany ...hmhm hm ..Svijany na prvnim miste pak az plzen bo Gcko.
Vino nepiju
Tvrdej Tak to je J.Walker , Tullamorka ....no a pak vodka nebo RUM a urcite slivka.
Vino nepiju
Tvrdej Tak to je J.Walker , Tullamorka ....no a pak vodka nebo RUM a urcite slivka.
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
Rejty má k rezavé vodě také kladný vztah. 
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Top: Kuba Libre
To znáte? Přijede frajer na Kubu a vleze do první pořádný putiky, sedne za bar a zavelí na barmana: "Cuba Libre!"
Barman se opatrně rozhlídne po baru a odpoví: "Cuba no es libre..."
jinak havana, bacardi a pííívko samozřejmě (Bernard is the best)
u NWN se omezuju na vodu, čaj, kafe, a šumivé Céčko ve vodě...
To znáte? Přijede frajer na Kubu a vleze do první pořádný putiky, sedne za bar a zavelí na barmana: "Cuba Libre!"
Barman se opatrně rozhlídne po baru a odpoví: "Cuba no es libre..."
jinak havana, bacardi a pííívko samozřejmě (Bernard is the best)
u NWN se omezuju na vodu, čaj, kafe, a šumivé Céčko ve vodě...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Já to pil naposledy jako malej, kde to kupuješ ty?-RoF- wrote:Ano ano vyrábí. U nás se sem tam objeví v obchodě.
Já si tak jednu dobu myslel že skočil, ale možná je to útlum, protože se asi v česku moc nekupoval. Přitom ej to fajn pití...taková kola s višní
Kdysi vodka (Finlandia, i když uznával jsem i Absolut) ve větších množstvích (paňáky 0,2-0,3 litru na ex
)...
Teď jsem hrozně vyměkl a umravnil se...
Gin s tonikem, portské víno a vůbec sladší vína, Baileys, medovina a samé takové sladkosti spíš v malém množství a na chuť, než na opití.
Zjišťuji, že čím sem starší, tím méně piju a tím víc mám v oblibě zkoušení různých kvalitnějších věcí. Podobně to mám i u sýrů, masa... jsem čím dál víc vybíravý, když už mám jíst či pít něco na chuť a ne abych se prostě najedl/napil a vychutnám si kvalitu.
Jinak moje naprosto nejčastější pití je obyčejná voda z vodovodu (s citronem kdyz nejsem linej), někde za ní se krčí čaj, sem tam káva... daleko zatím cokoli s bublinkama (vinea, tonic...).
Prostředky na čištění kovů a žíraviny (Cola všech druhů) zásadně nepiju. Tak jednou za čtvrt roku tu zásadu prověřím a vždy po jednom hltu zjistím, že na ní nehodlám nic měnit.
Pivo piju čistě při těžké fyzické práci. Naposledy jsem ho pil asi před 10ti lety.
Teď jsem hrozně vyměkl a umravnil se...
Gin s tonikem, portské víno a vůbec sladší vína, Baileys, medovina a samé takové sladkosti spíš v malém množství a na chuť, než na opití.
Zjišťuji, že čím sem starší, tím méně piju a tím víc mám v oblibě zkoušení různých kvalitnějších věcí. Podobně to mám i u sýrů, masa... jsem čím dál víc vybíravý, když už mám jíst či pít něco na chuť a ne abych se prostě najedl/napil a vychutnám si kvalitu.
Jinak moje naprosto nejčastější pití je obyčejná voda z vodovodu (s citronem kdyz nejsem linej), někde za ní se krčí čaj, sem tam káva... daleko zatím cokoli s bublinkama (vinea, tonic...).
Prostředky na čištění kovů a žíraviny (Cola všech druhů) zásadně nepiju. Tak jednou za čtvrt roku tu zásadu prověřím a vždy po jednom hltu zjistím, že na ní nehodlám nic měnit.
Pivo piju čistě při těžké fyzické práci. Naposledy jsem ho pil asi před 10ti lety.
Last edited by LDamian on 16:39 01. Dec 2009, edited 1 time in total.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Jsem na tom stejně jako LDamian, akorát že asi sem víc starší... 
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
he he...tak ja piju skoro všechno..vínečko pívečko...nějaký lepší rumík a občas i toho wizoura, nebo neco na ten způsob
bahňáku a co náš vetlín 2002....už mi asi došel, ale zajet se pořád dá
bahňáku a co náš vetlín 2002....už mi asi došel, ale zajet se pořád dá
- Modrovousice
- Měšťan
No já taky nepiji pravidelně a zásadně se neožírám. Pití beru jako společenskou záležitost na utvoření nálady. Odsuzuji ty co se chlubí tím jak se kde zeblili a byli totálně někde. Z nealka když už tak vodu(často se štávou), semtam čaj, každé ráno kakao
. S bublin mám nejraději točenou kofolu.
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Cim lepsi piti, tim vic hard core RP

Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
- Modrovousice
- Měšťan
To je fakt, stačí sklenička vínka a nwn mě nějak víc baví
. U modní přehlídky jsem cucala porstké, u plesu víno...
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Voda z vodovodu, čaj, pivo a domácí ovoce (slivovica, hruška, jablkovica, ořechovka a jiné), cola, sprite,víno a takové ti aperitivky jsou fakt kakanec na mě.
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
Tak tak nejlepci je pekne ciste Mlicko a hezky horke....nebo take kakao i kdyz uz to neni ono 
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
- Lord_Berserk
- Velmistr
Často si upeču maminčin tajný recept - ŠTRŮDL
+ 

...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Nejlepší vzpomínku mám na Finskou až na ty několikahodinový výpadky paměti
. Hodně mě chutnají Svijany a Zlatej bažant.
Dobrá je i domácí slivovička. A kvalitní vinko. Jinak nealko nepiju nic jinýho než vodu obyčejnou neochucenou bez bublinek.
Dobrá je i domácí slivovička. A kvalitní vinko. Jinak nealko nepiju nic jinýho než vodu obyčejnou neochucenou bez bublinek.
Diodric
Lathanien
Delrick
Lathanien
Delrick
Mnam portsky .. Zkusila si nekdy (vychlazeny) puer s portskym? Na leto je to vyborne piti... Ja vim, ze tim znicim kvalitni caj a kvalitni porto, ale dohromady je to zvrhle dobre komboModrovousice wrote:To je fakt, stačí sklenička vínka a nwn mě nějak víc baví. U modní přehlídky jsem cucala porstké, u plesu víno...
Ja u modni prehlidky tedy tvrde improvizovala a na piti nebyl cas
Kdyz se nad tim opravdu zamyslim, tak piju prevazne turka a proteiny
Mam obdobi kdy piju turka svlecenyho (bez cukru bez mlika) ale pak mam obdobi kdy piju turka oblecenyho
A ted mam obdobi kdy nepiju alko vubec, ale kdyz smim tak jedine s mirou
Xantipa