A že se mi nelíbí okecávka Menderona.
Tot vše
U někoho stačilo, u někoho nestačilo. Už mnohokrát se mi stalo, že mi hráč na tell jehož obsah mu nebyl příjemný neodpověděl a pak po delší době se zebe vysoukal něco jako "přehlédl jsem ho v záplavě jiných hlášek/tellů". Takže než napíšeš tell a než se hráči uráčí odpovědět (je možné i že si opravdu nevšimne) bude o deset lokací dál a ty ho pak budeš vracet přes půl světa zpátky do města? To mi přijde mnohem nepřiměřenější.Istvan wrote: A nestacilo by napsat Tallem "Stuj", promin, ale ten dm kill me pripada jako forma zastaveni neprimerena. Zbytecne to muze hrace nastvat, a treba omylem neco oskliveho napise nez se DM vyjadri co vlastne chtelo... Stejne jako by policii nejdrive strilela... taky bych na toho policajta zacal nadavat kdyby po me vystrelil (a ja prezil).
A prosim nepis, ze hrac ma dm kill dostat a pak poslusne cekat na vyjadreni, znam lidi co by je to nastvalo. A jinak jsou to normalni hraci, zadnej vysinutej silenec.
Nepisu to abych se do tebe navazel, prave chci aby si hraci DM vazili a takove chovani nevzbuzuje dojem primerene reakce. Aspon ne u me.
Me se to zda stejny jako co se stalo me dole. On jel tryskem, ale vubec nebral ohled na npc. Nejenom ze nemohla reagovat straz, ale napriklad na namesti se prochazi mnoho lidi a nedovedu si predstavit, ze by tam jel tryskem. Tot muj nazor.Istvan wrote:Predpokladam, ze jel tryskem. A i tak si myslim, ze dm kill je trest za neco co porusuje pravidla hry, ne zakony ve hre, jak je zde vyse zminovano. Pochopil bych varovani strazi ci pokutu, po odmlouvani i prisnejsi trest.