Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Urlraen
Rytíř

Re: Poděkování

Post by Urlraen »

Celé jsme to sledovali jak jste si všimli a moc se nám to všem líbilo. Povídání na každém rohu, přemýšlení a boj až do vyčerpání i s postihama. Pěkná práce :)

Urlraen si takhle vydělal 20k, ale místama to vypadalo, že vsadil na špatného koně :)
Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.

Hladový pes loví nejlíp.

Drowí mysl
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Taky díky, byla to krásná podívaná. Jinak ja byl trosku zmatenej z toho na koho si Urlraen vsadil, jinak bych tu Hermionu (nebo jak se menovala) zaridil aby prezidal nejdyl, takhle jsem projel 20k. Smankote. Priste na to musim jit mazanejs :lol:
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Xullfryn
Měšťan

Post by Xullfryn »

Já teda taky děkuju za hru, bylo to s váma "povrchňanama" moc zajímavý :lol: a přístě si radši vsadím na tutovku :D :D
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

Chci poděkovat za hru gefikovi, jogobello, turiel, Bageshurovi a Dariusovi. Včera jsem se fakt násmál a chvílema jsem si říkal, že Bageshura zaškrtím, takhle mi to stěžovat fakt není fér. :mrgreen:
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
turiel
Nováček

Post by turiel »

efu_redo wrote:Chci poděkovat za hru gefikovi, jogobello, turiel, Bageshurovi a Dariusovi. Včera jsem se fakt násmál a chvílema jsem si říkal, že Bageshura zaškrtím, takhle mi to stěžovat fakt není fér. :mrgreen:
Ja se pridavam v dekovani moc jsem se pobavila a nasmala . :)

Ps: Gefiku neboj toho jedovateho hada co oslepuje te pomuzu se ho zbavit . :twisted:
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

Hehe, míína je fakt skvělá, třeba se naučí nafoukané druidstvo usmívat se. :mrgreen:
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

já děkuju hrozně moc Adélce s Gamorinem :D a samozřejmě turiel a Mínce :D já opravdu nemohla :D to byl rozhovor a nebohá Ambra :D a jak si má udržet kamenou tvář před maličkou :D moc moc děkuju , protože to nemělo chybu a já přes slzy neviděla co píšu :D
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Iriska
Nováček

Post by Iriska »

-darkvision- wrote:Taky díky, byla to krásná podívaná. Jinak ja byl trosku zmatenej z toho na koho si Urlraen vsadil, jinak bych tu Hermionu (nebo jak se menovala) zaridil aby prezidal nejdyl, takhle jsem projel 20k. Smankote. Priste na to musim jit mazanejs :lol:
Ahoj, taky díky za včerejší hru s drowy!! Ikdyž jsem ze začátku měla obavy, co z toho vzejde, vyřešili jste to velmi nápaditě a já se skvěle bavila, škoda , že Harmonie ( "Hermiona " :D :D) chcípla tak brzy, příště nebudu odskakovat od kompu, ale pokusím se přežít dýl ,aby to za těch 20k stálo :D
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

No, další poděkování Mííně, Farah a Ven za fajn hru.
turiel
Nováček

Post by turiel »

Tez Dekuji : Wuanovi za to ze Mínu vzdy nachyta kdyz provadi nakou lumparnu
Ambre za opravdu skvelou vychovu Mínky
a vsem kdo se s Minou setkal a dokazal si udrzet dusevni zdravi :wink:
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

Velké díky patří hráči Gruntovi za jeho sportovní chování a moc fajn reakci. Víc takových jako jsi ty. A díky za fajn hru, i když jsme toho spolu zrovna moc nenahráli ( abychom o sobě věděli :mrgreen: )
Vážím si tvé reakce a smekám.
wooh
Obyvatel

Post by wooh »

efu_redo wrote:Vážím si tvé reakce a smekám.
Hezké *ironie*, pochybuju že by se tak zachoval kdokoliv ze serveru. Ale i přes to mě to mrzí, přijít o tak dobrého hráče, všechna čest Grunte.
Sheii >> stále ještě naživu.
Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
G14
Rytíř

Post by G14 »

tak moment jeste je tu hodna teta Isabell :twisted:
ja doufam,ze sme o Grunta jako hrace neprisli!! To by hodna teta uz nebyla hodna :mrgreen:
abych nebyla mimo topic........dlouho sem nedekovala hracum,co sem s nima v poslednich chvilich hrala,ikdyz v nocnich hodinach,to podekovani miri az dolu k cernym tlamickam,tedy par jedincum a samozrejme evilkum i obetem :twisted:
no a o Pajky jednou hodlam slozit stejne basnicku :mrgreen:
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Yohan
Nováček

Post by Yohan »

jj...taky doufam,ze neprestane hrat..parkrat jsem jeho Ancalagona potkal ve hre..skoda,ze uz tu nebude....kvalitni postava dobre RP hrana....jen doufam....ze byl zabit na zaklade ic informaci..a ne ooc a vycucavani z prstu

Grunte diky a vrat se :wink:
Thenesen
Měšťan

Post by Thenesen »

Yohan wrote:jj...taky doufam,ze neprestane hrat..parkrat jsem jeho Ancalagona potkal ve hre..skoda,ze uz tu nebude....kvalitni postava dobre RP hrana....jen doufam....ze byl zabit na zaklade ic informaci..a ne ooc a vycucavani z prstu

Grunte diky a vrat se :wink:
myslim si ze to vycucavani z prstu bylo podstatnou casti teto vrazdy...
Scrio

Thenesen
Post Reply