No to se pekne cte, ale problem je, ze v podtemnu tolik lidi najednou pripojenejch nebejva, a kdyz jo tak jsou mezi nima takovy levelovy rozdily, ze rozumnou partu do nakyho tezsiho dungu stejne neposkladasArash wrote: tzn. že na obtížné dungeony musí jít opravdu parta tak 7 přiměřeně inteligentních lidí.
Přehnaně silná monstra
Re: Přehnaně silná monstra
Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
Berte taky v uvahu, ze pokud byl drive ten ktery dung pro partu lvl. 20 a byl pote posileny, tak treba muze byt ted uz pro partu lvl. 25.
Takze to neni jen o tom, sehnat obrovskou partu, abyste dali ten dung, ale proste muze byt pro vyssi level, nez jste.
Takze to neni jen o tom, sehnat obrovskou partu, abyste dali ten dung, ale proste muze byt pro vyssi level, nez jste.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
to se ale těžko odhaduje...když máš z potvor 1 exp, nevíš, jestli to je pro lvl 20, 25 nebo 30...kucik wrote:Berte taky v uvahu, ze pokud byl drive ten ktery dung pro partu lvl. 20 a byl pote posileny, tak treba muze byt ted uz pro partu lvl. 25.
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Není přece třeba odhadovat na kolikátém lvl. to zvládneš, když někam přijdeš poznáš, že není dobré na to místo chodit. Prostě já se bojím chodit všude a když vidím, že mi to jde jdu dál a když ne tak se tam vrátím, až posílím nebo s dalším hráčem ve skupině.černý vlk wrote:to se ale těžko odhaduje...když máš z potvor 1 exp, nevíš, jestli to je pro lvl 20, 25 nebo 30...kucik wrote:Berte taky v uvahu, ze pokud byl drive ten ktery dung pro partu lvl. 20 a byl pote posileny, tak treba muze byt ted uz pro partu lvl. 25.
- -darkvision-
- Bůh
Ten kluk má pravdu.černý vlk wrote:to se ale těžko odhaduje...když máš z potvor 1 exp, nevíš, jestli to je pro lvl 20, 25 nebo 30...kucik wrote:Berte taky v uvahu, ze pokud byl drive ten ktery dung pro partu lvl. 20 a byl pote posileny, tak treba muze byt ted uz pro partu lvl. 25.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Nebo 4 inteligentní postavy s promyšleným buildem, nejlépe v kombinaci tank, range dps, support/heal a disable.Garett wrote:No to se pekne cte, ale problem je, ze v podtemnu tolik lidi najednou pripojenejch nebejva, a kdyz jo tak jsou mezi nima takovy levelovy rozdily, ze rozumnou partu do nakyho tezsiho dungu stejne neposkladasArash wrote: tzn. že na obtížné dungeony musí jít opravdu parta tak 7 přiměřeně inteligentních lidí.
-
sandoftime
- Urozený
jo a rovnou si na foru popisovat taktiky jak na kterého bosse a udělat z toho wowkoArash wrote:Nebo 4 inteligentní postavy s promyšleným buildem, nejlépe v kombinaci tank, range dps, support/heal a disable.Garett wrote:No to se pekne cte, ale problem je, ze v podtemnu tolik lidi najednou pripojenejch nebejva, a kdyz jo tak jsou mezi nima takovy levelovy rozdily, ze rozumnou partu do nakyho tezsiho dungu stejne neposkladasArash wrote: tzn. že na obtížné dungeony musí jít opravdu parta tak 7 přiměřeně inteligentních lidí.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Pročpak? boss neboss, tohle by stejně smysl nemělo, hlavní je aby se hráči naučili ovládat své postavy.
Vlku, ono je jedno jestli je to pro 20, 25 nebo 30 když tam jdeš na 13

Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Hele popište mi prosím prosím jak umí srazit had na zem?
Omotá se mi kolem noh a já spadnu?
A nebo mě rafne do nohy a ja začnu skákat po jedné a spadnu?
A nebo mi strčí ocásek pod sukní a já....ehmm
Díkas
Dělám si jen srandu, le zajímalo by mě to.
Omotá se mi kolem noh a já spadnu?
A nebo mě rafne do nohy a ja začnu skákat po jedné a spadnu?
A nebo mi strčí ocásek pod sukní a já....ehmm
Díkas
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
no ale to poznám podle těch expůGrunt wrote:Vlku, ono je jedno jestli je to pro 20, 25 nebo 30 když tam jdeš na 13![]()
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Tak jinak, je jedno jestli je to pro 20,25 nebo 30 když si 32 
Zathirel Černokněžna
pokud je npc tak silny, ze si posvaci pulku druziny, vcetne tebe na 32ce, tak by za tech 15-20 exp mohlo byt 
nwn
*zajímá ho kolik postav ustojí implozi s TO 42*
PS: Ne Aria na ni neumřela.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
- -darkvision-
- Bůh
Ja urcite! Ja sem totiz BOREC!-RoF- wrote:*zajímá ho kolik postav ustojí implozi s TO 42*
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar