Černokněžník
Re: Černokněžník
Padá to po meditu ne po spánku aspoň mě.
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Po každém meditu? Okamžitě po meditu? Tak jasně po meditu, že si dovolíš obvinit medit?
Ale ta regenerace je jako itemproperty, nebo ne? Takže medit by na ní nemůl mít vliv.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Itemproperty to je. Medit script nastudovanej nemám.
No spánek to neschazuje to jsem zkoušel, lékarny už taky ne a protože jsem warlock medituju jen občas ale když už medituju shodí to regen.
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Záleží jestli meditace zhazuje temporary item property???kucik wrote:Ale ta regenerace je jako itemproperty, nebo ne? Takže medit by na ní nemůl mít vliv.
Před pár dny jsem na medit koukal a nenašel nic, co by manipulovalo s itemproperty.
Podle mě by ta regenerace měla teď fungovat. Zkuste. Hlašte. I pozitivní feedback.
Podle mě by ta regenerace měla teď fungovat. Zkuste. Hlašte. I pozitivní feedback.
Možná ForceRest shazuje ty temporary item property. V každém případě permanent tam být nemůže.
Myslím trvání těch item property.Myrpa wrote:Co je permanent?
ForceRest mi itemproperty neshodil. Uvidíme, co řeknou černokněžníci.
Takže po meditaci ty itemproperties nahodím znova.
Nebo jednoduše připíchnout tam onlvlup class....Myrpa wrote:Tak beru zpět. ForceRest temporary itemproperty stripne. Zkoušeno na helmě, ale na duši to bude stejný.
Celkově lepší variantou do budoucna by ale bylo vytvoření vlastního ILR (proto permanent effekty na kůži nemůžou být právě kvůli současnému ILR, které té kůži zvedne min level a tak nejde equipnout nebo v horším případě to nedovolí postavě pak se připojit)
Rozumím.Shaman88 wrote:Nebo jednoduše připíchnout tam onlvlup class....Myrpa wrote:Tak beru zpět. ForceRest temporary itemproperty stripne. Zkoušeno na helmě, ale na duši to bude stejný.
Celkově lepší variantou do budoucna by ale bylo vytvoření vlastního ILR (proto permanent effekty na kůži nemůžou být právě kvůli současnému ILR, které té kůži zvedne min level a tak nejde equipnout nebo v horším případě to nedovolí postavě pak se připojit)
Souhlas. Už jsme o tom s Kucíkem mluvili v souvislosti s tím věcným otravným svlíkáním postav. Zavedem.