Černokněžník
Černokněžník
Nevím jestli je to chyba nebo záměř protože třeba v NWN2 to tak nefunguje, nicméně zbraně nablízko ovlivňujou ranged touch attack - nebo teda alespoň když držím nůž na stahování kůží tak mi to dává těch -3 na ranged touch attack s eldritch blastem
Last edited by mandos on 13:56 03. Dec 2013, edited 1 time in total.
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Re: Černkoněžník
Hele hral by jsi fotbal s koulí na noze? Podle mne je to zcela v pořádku, když budes mit v ruce skolní katovku a v druhé meloun, taky někomu dáš blbě pravý hák....mandos wrote:Nevím jestli je to chyba nebo záměř protože třeba v NWN2 to tak nefunguje, nicméně zbraně nablízko ovlivňujou ranged touch attack - nebo teda alespoň když držím nůž na stahování kůží tak mi to dává těch -3 na ranged touch attack s eldritch blastem
Omlouvam se, že supluji GM, ale podle mne by se logicke veci neměl řešit:).
- G-ladiator
- Urozený
Logický by v případě, který popisuješ, nějaký postih závisející na velikosti předmětu, co držíš v ruce. Mandos poukazuje na to, že se postih, který má držená zbraň, aplikuje na útok dotekem na dálku.
To znamená, že kdyby držel -10 dýku, dostane větší postih, než s nožem na stahování, který je přibližně stejně veliký, což moc logické není.
A dá se očekávat, že to funguje i opačně - tedy, že zbraň s bonusem tento bonus poskytne útoku na dálku.
To znamená, že kdyby držel -10 dýku, dostane větší postih, než s nožem na stahování, který je přibližně stejně veliký, což moc logické není.
A dá se očekávat, že to funguje i opačně - tedy, že zbraň s bonusem tento bonus poskytne útoku na dálku.
uprimne nějaká vili hulka by klidne bonus davat mohla:)
Last edited by Krysak on 22:55 01. Dec 2013, edited 1 time in total.
- G-ladiator
- Urozený
Ano, ale od palcátu by to asi už bylo divné.
Nasel jsem chybu.
Nepoddajnost dává dočasné životy maximum +2x bonus z kouzla...na 6 levelu černokněžníka mi dala +12 a pak už to nešlo.
Edit: prostě se to stackne dvakrát (2x zakouzlení) po 6 hp než to přestane přidávat
Edit: prostě se to stackne dvakrát (2x zakouzlení) po 6 hp než to přestane přidávat
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Oprava nezahrnuta do posledního update, stav nezměněn.kokosak wrote:Ďábelské zacelení nefunguje. Žádná regenerace na 8. úrovni neprobíhá.
PUF!
Re: Černokněžník
Oprava připravena.
Nevím co přesně mělo být opraveno nicméně temnota dává slepotu i "rozmazání" stále perma.
Regen by měl fungovat.
Mě funguje už den nebo dva
akorát to teď vypisuje ikonku vedle portrétu narozdíl od předtím 
Tak regen teď vypisuje "vyléčeno 1 životů" dvakrát hned po sobě za jedno kolo. Postava nemá žádné jiné regen itemy.