Vliv postav na deni ve svete

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Fidorka
Obyvatel

Re: Vliv postav na deni ve svete

Post by Fidorka »

Rejty wrote: Když by neměla guilda ,,svého" DM, tak může živořit stejně tak, jako když jí DM odjede na dovolenou...
Teď jsme si maličko nerozuměli , já to myslel tak , že když jsou ve hře např. 4 hráči z jednoho spolku , tak "cizí" DM se jim z 90% vyhne , to proto aby nelezl do zelí "jejich" DM a nenaboural mu třeba quest a podobně. Teď mě tak napadlo , má vůbec Thalie zaveden systém DM deníků ? To by tenhle "teritoriální problém" krásně řešilo.
Vrog Kurval - Velitel Temné legie

Ptáte se jak zlepšit své hraní zlých postav na Thalii? Držte se vždy pravidla č.1 : Hraj tak , aby se hrou bavila PŘEDEVŠÍM DRUHÁ STRANA - čili oběť. Pokud si myslíte , že to nezvládnete tak trénujte na NPC ovládaných DM. Pak za vaše chyby nebudou ostatní hráči platit ztrátou zkušeností a víry , že na tomhle servru se hraje fajn a s dobrými hráči...
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Fidorka wrote:Teď jsme si maličko nerozuměli , já to myslel tak , že když jsou ve hře např. 4 hráči z jednoho spolku , tak "cizí" DM se jim z 90% vyhne , to proto aby nelezl do zelí "jejich" DM a nenaboural mu třeba quest a podobně.
Aha, tak to jsem špatně pochopil.
Fidorka wrote:Teď mě tak napadlo , má vůbec Thalie zaveden systém DM deníků ? To by tenhle "teritoriální problém" krásně řešilo.
Samozřejmě, že má.
Vedoucí týmu Thalie
kucik
Temnota

Post by kucik »

Fidorka wrote:..
A já si řikal, že slyšim photterova slova :D

Je to pravda. Jakejkoliv spolek, má-li vydržet, musí bejt formovanej hráči, hráči (minimálně jeden) musí vyvíjet aktivitu a něco chtít. Pak se daj dělat divy. Jsem si jistej, že potom se jich DM ujmou a vim, že na Thalii maj velkou šanci skutečně ovlivnit svět a zanechat v něm svou stopu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Sveneld
Šlechtic

Post by Sveneld »

"rozdanim" postů a úřadů "motorum" se zlepsi konfrontaci mezi jednotlivejma frakcema - jak se zacnou krizit jednotlivy zajmy - ostatni se pak lehce nabaleji
nwn
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

Na EfU obvykle ty gildy nabíhají tak, že nějakej DM vezme NPC, který se v tom angažuje a po nějaký době ho nechá zemřít/odejít/jinak vyšumět a nadále je to v rukou hráčů (samozřejmě se stává, že gilda bez řízení DM pak upadne nebo se zvrhne oproti původní myšlence, tak jí nechaj rozvíjet/zlikvidujou podle logickýho sledu událostí, čímž vznikají poměrně rozsáhlé možnosti zápletek...). Zkušenější hráči zakládaj gildy sami od začátku.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Locked