LDamian wrote:...Dokonce i na EQ s tím (pro mně) šíleně pomalým expovacím systémem už jsou postavy kolem 25. levelu.
No tak ano. Máme jednu postavu na EQ co je po dvou letech a cirka 3000 nahranejch hodinách na 25. levelu. Na 30. mi to bude trvat přibližně další dva roky, jen nevim k čemu mi to bude když už teď můžu sólovat dungy kde chcípaj družiny pre-epickejch levlů.
Věřte mi, není to žádná výhra mít vyšší level než na jakej je svět dělanej. Sice to pomasíruje ego, když samojediný zmasíte potvoru před kterou zbytek party utíká s "Těžce zraněn", ale sami ztrácíte výzvu.. a pro některé to znamená i ztrátu motivace. A když pak sejmete ne jednu mantikoru*, ne dvě, ale tři najednou aniž počas boje klesnete z "Nezraněn", když už ani magickej spawn s devítkovym kruhem vás neškrábne, co pak?
Můj názor je, že největší zábavu si člověk užije tak do 12. levlu. Pak všechno začíná bejt příšerně epický, nabušený a nudný.
* pro ty EQ nedotčené, tak EQ varianta mantikory má přes 1000 HP, kolem 40 AC, 30 AB, dmg 25-35, True seeing, Anti-Asar redukce na bodné zranění, každým druhým kolem používá sražení, což při její velikosti a bonusu za sílu není žádnej medík a dalších pár vychytávek, který z ní dělaj slušnýho bosse