Ano, takové řešení je možné. Limitující je počet fenotypů (četl jsem, že funkcí SetPhenoType() lze nastavit pouze fenotypy v rozsahu 0 až 99), takže úrovní může být jen limitovaný počet. Také by bylo potřeba dořešit, co se stane, když se někdo pokusí vjet do vody na koni.Shaman88 wrote:Mě se to taky líbí, ale jak píšeš má to spoustu nevýhod.
Mě se nejvíce líbilo zatím to plávání, přemýšlel jsem zda by se to nedalo ve všech lokacích s tím že hluboká voda k plavání by byla vyznačená triggerem - a v něm by to dynamicky vypočítavalo osu z tak aby postava vždy plavala na hladině a po opuštění triggeru by postava opět chodila.
Nedostatkem je, že by to bylo pracné. Výrobu modelů fenotypů (pfh44.mdl, pmh44.mdl, pfe44.mdl atd.) lze automatizovat, ale i naprogramování takového programu zabere nějaký čas a blíží se pro mě náročný semestr se spoustou školních projektů a prací na diplomové práci
Nemám námitky proti použití předvedených technologií (včetně animací plavání) v kterémkoliv modulu. Patentované je nemám