atd. atd.
to, že hold seš ,,študovanej,, a neumíš řeč normálních lídí není už můj problém
Napsal jsem to myslim dost srozumitelně, mluvim jak mi huba narostla a o rukách platí to samé
Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
Podívej se, myslím že to řekl dostatečně srozumitelně.Nalkanar wrote:Sry radku, ale příjde mi, že přesně na to nadáváš. Hlavně na fakt, že od některých lidí máš permaodpor, což je způsobeno autodislikem.
Ale asi jsem stejně jako Jon jen nezvládl pochopit tvůj příspěvek. Možná bys měl zapracovat více na kvalitě psaného projevu, než abys každé odpoledne šel bombarďáky.
Nechci útočit, jen jsem před tebe předhodil příklad. Kterej se týká obou stran a hlavně se týká dané problematiky.Nalkanar wrote:IMHO se dostáváš dost mimo, ale chápu, že na mě chceš prostě útočit.
Zrovna v dané situaci by jméno nepomohlo. Průzkumnice šla přede mnou a hlásila, že je tam mág, podle všeho drow. Vzhledem k tomu, že tvá postava by jí neodhalila, předpokládám, že chybějící jméno (pokud bys v tom dungu vůbec měl kápi, protože jsi byl žalostně nevybaven a nenabuffován), by oddálilo tvojí smrt o kolik? 15-20 vteřin, než by si byla jistá, že jsi nepřítel?
A upřímně, než byla šance tě zvednout, tak jsi proběhl Astarotha rychlostí blesku. Tak mě nepoučuj.
...kde ti z té filipiky vypadla ta průzkumnice, co tě identifikovala?-darkvision- wrote:Nechci útočit, jen jsem před tebe předhodil příklad. Kterej se týká obou stran a hlavně se týká dané problematiky.Nalkanar wrote:IMHO se dostáváš dost mimo, ale chápu, že na mě chceš prostě útočit.
Zrovna v dané situaci by jméno nepomohlo. Průzkumnice šla přede mnou a hlásila, že je tam mág, podle všeho drow. Vzhledem k tomu, že tvá postava by jí neodhalila, předpokládám, že chybějící jméno (pokud bys v tom dungu vůbec měl kápi, protože jsi byl žalostně nevybaven a nenabuffován), by oddálilo tvojí smrt o kolik? 15-20 vteřin, než by si byla jistá, že jsi nepřítel?
A upřímně, než byla šance tě zvednout, tak jsi proběhl Astarotha rychlostí blesku. Tak mě nepoučuj.
Nebudu se tady obhajovat že jsem prošel astarothem, za to si můžete sami, že jste takovou situaci vytvořili, žes mě sejmul vedle živého bosse a výpis hlásil něco jiného.
Nicméně jste měli jednu jedinou incidii že jsem drow. Z povrchu byly zamčené/zavřené vrata do dungu. Fakt ses borec Nalku abys podle tohodle, jména a odporu poznal Drowa.
Jinak seš si jist tvrdit že jsem tam neměl kápi, ačkoliv jsem ji měl? Vážně? To skoro vypadá že ses ani nenamáhal se podívat jak jé ma postava oblečená. Jako že je celá zahalená zrovna..
Akorát si mi ted potvrdil, že jsi mě sejmul jen na základě jména a odporu.
Máš recht, Maruš.Caehan wrote:...a démon, kterého jsi měl vyvolaného?
(EDIT: Proč je to vždycky po mých příspěvcích, kdy nastane ta trapná chvíle ticha? To není fér, se se mnou nikdo nebavííí...)
Rozveď to, prosím.Jachym wrote:Dal jsem NE! - jsou s tím špatné zkušenosti. Opravdu.