Ambeřino škubání žil a následná první pomoc

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Amber
Čestný člen týmu Thalie

Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc

Post by Amber »

Vysvětlete mi prosím někdo, co je to ta plýseň? :wall: :wall: :wall:
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
zachy
Velmistr

Post by zachy »

Amber wrote:Vysvětlete mi prosím někdo, co je to ta plýseň? :wall: :wall: :wall:
No, hlavnje že, se vytahuěš jak, rozumíš češtynje ale takovou tryvyjalitu, jako plýseň, nechápeš. :mrgreen:
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

zachy wrote:
Amber wrote:Vysvětlete mi prosím někdo, co je to ta plýseň? :wall: :wall: :wall:
No, hlavnje že, se vytahuěš jak, rozumíš češtynje ale takovou tryvyjalitu, jako plýseň, nechápeš. :mrgreen:
Jsem nechápavá (a krom toho cvok, který lidi zastavuje v půlce věty a ptá se jich, proč použili některé konkrétní slovo :oops: ), potřebuju asi poradit.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
seveřan
Měšťan

Post by seveřan »

Amber wrote:
zachy wrote:
Jsem nechápavá (a krom toho cvok, který lidi zastavuje v půlce věty a ptá se jich, proč použili některé konkrétní slovo :oops: ), potřebuju asi poradit.
Zkus psychologa, možná psichiatra a nějakí práški, budeš-li mít štěstí, vyléčý tě to.

(Tenhle topic je fakticky uhozenej, jo a také zábavnej :mrgreen: )
Bruciacullo
DM Thalie

Post by Bruciacullo »

Amber wrote:Jsem nechápavá

*láááááááááááájk* :mrgreen:
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"

QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.

"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith

DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
Absinthorix
Bůh

Post by Absinthorix »

Amber wrote:a krom toho cvok, který lidi zastavuje v půlce věty a ptá se jich, proč použili některé konkrétní slovo
Like a lady
Image
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Bruciacullo wrote:
Amber wrote:Jsem nechápavá
*láááááááááááájk* :mrgreen:
Absinthorix wrote:
Amber wrote:a krom toho cvok, který lidi zastavuje v půlce věty a ptá se jich, proč použili některé konkrétní slovo
Like a lady
Image
Zajímavé, jak vás každého zaujme něco jiného... :roll: :P

seveřan wrote:Zkus psychologa, možná psichiatra a nějakí práški, budeš-li mít štěstí, vyléčý tě to.
Proč myslíš, že to chci léčit? :shock: Pchá!

seveřan
Měšťan

Post by seveřan »

Působí to na mě, že máš chronický zánět učutelství a korektury. I to se dá léčit. :wink:
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

seveřan wrote:Působí to na mě, že máš chronický zánět učutelství a korektury. I to se dá léčit. :wink:
Díky, nechci.

Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

Nezastavíš slunce aby každý večer zapadlo a stejně tak nezastavíš lidi aby přestali prznit češtinu nebo libovolný jiný jazyk, obzvlášť na netu

svým způsobem z toho mám ve tvém případě škodolibou radost, jen trp :)
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
kucik
Temnota

Post by kucik »

To je takzvaná plíseň plyšová, nebo také plýšeň. Typická svými drobnými heboučkými světle šedými až bílými chloupky. Nejčastěji k nalezení na trvanlivých mléčných výrobcích.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
klobouk
Velmistr

Post by klobouk »

Prasokralik wrote:Nezastavíš slunce aby každý večer zapadlo a stejně tak nezastavíš lidi aby přestali prznit češtinu nebo libovolný jiný jazyk, obzvlášť na netu

svým způsobem z toho mám ve tvém případě škodolibou radost, jen trp :)
Je to jedna z forem sebeprezentace. Jako mluva, odívání, výběr zbraní, atd.
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

kucik wrote:
To je takzvaná plíseň plyšová, nebo také plýšeň. Typická svými drobnými heboučkými světle šedými až bílými chloupky. Nejčastěji k nalezení na trvanlivých mléčných výrobcích.
Díky, kuciku :D

xxxMajkyxxx
Urozený

Post by xxxMajkyxxx »

A nestaci uplne normalne tomu nekomu vysvetlit ze plisen neni vyjmenovane slovo? V zasade tenhle topic na mne dycha jednou veci, kterou nas ucitel filosofie nazval, "komplex druhacek," ve tretim rocniku nabyvajicim na intenzite, povetsinou zanechavajici trvale nasledky. Mnohdy byvaji prvni priznaky patrne uz ve veku puberty. :P
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

xxxMajkyxxx wrote:... "komplex druhacek" ...
Tenhle komplex náhodou znám, ale má co do činění s velikostí toho ...ééé... poprsí a ne se stupněm degenerace školního vzdělání! :mrgreen: :lol: :twisted:
Kupodivu je to zacyklený komplex méně(více)cennosti, kdy si navzájem závidí členky "prvňaček, druhaček, třeťaček, čtvrťaček". Jedinou výjimku tvoří tzv. "nulkařky", které bez rozdílu závidí všem "X-čkám" okolo, ale jim z "X-ček" nikdo :mrgreen: .
Třeba je tam nějaká korelace :twisted: .
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Locked