Jde sice o flame, protože si jdu beztak jen stěžovat a rýpat (
Tak dem do hrobu?
Edit:
Červená barva pro chybné tvary,
zelená pro správné tvary,
modrá pro různé jiné nadpisy.
A já myslel, že nás chceš naučit alespoň zákldy a ty jdeš rovnou na vyšší level.Amber wrote:@ Galli: Tak na tebe speciálně si posvítím!![]()
ní, jí (Podívat se na ní. Urazit jí.) - U tohoto skvostu teklo už hodně krve, tak mě netrapte už!
Ve 4. pádě (na koho/co) osobního zájmena ženského rodu ona je krátké i. Ve všech ostatních je dlouhé í a při záměně vznikají dost podezřelé významy.

recht.. moc učytelzkeho zkilu holka nepobralaAbsinthorix wrote:Raděj piš výrazně ty správny tvary, než si zapamatuju ty špatný zvýrazněný
Pááá-nííí učíí-teel-kó-RoF- wrote:Hmmm nová paní učitelka? Tak to si nechám líbit.
Souhlas, já mám jednoho doma (brácha) a ten je na tom pekelně špatně. I já vidím chyby, když po něm čtu text a to jsem v tomto ohledu rovněž hodně zaostalý. Zkrátka a dobře, cit pro jazyk nemáme, od školy je velmi daleko a u něj je to ještě stvrzeno černé na bílém, že s tím nic moc nenadělá. Já se třeba za svůj psaný projev občas stydím, ale to je tak všechno co s tím mohu dělat.Thenesen wrote:na thalii je tech dis.... nejak moc
Ano ano *přikyvuje a upírá na ni oči*Aulus wrote:Pááá-nííí učíí-teel-kó-RoF- wrote:Hmmm nová paní učitelka? Tak to si nechám líbit.![]()
![]()
Aulus wrote:Pááá-nííí učíí-teel-kó-RoF- wrote:Hmmm nová paní učitelka? Tak to si nechám líbit.![]()
![]()