Prasokralik wrote:...
Já se nebavím o "easy módu 1-2-3" Blizznami zvanými Normal-Nightmare-Hell obtížnost (
co jsme hráli spolu
a jo máš pravdu, Belial je ve vícečlenné partě silnější...ale taky sme ho udolali
). Bavím se o výbavě (IG lvl předmětů 63) pro Inferno akt 2+ (
jednička je šoulačka březovým hájkem, kde si vystačíš s tím co ti "popadalo" z hellu - aspoň mě to stačilo). Ovšem dvojka akt je po jedničce neuvěřitelný nářez. Běžný creep neřeším, to je prostě něco co se plete pod nohy, ale co řeším jsou šampóni a elasťáci. Pro cassul hráče bez nikdy nepadající výbavy obsahující (base stat 200 povolání+)/vit 100+/all ele resist/armor/crit chance/crit dmg je to agonie. S touto výbavou je to trochu pozornosti zasluhující "easy mód 4".
Není třeba řešit build. Protože ten je prostě daný. Funkční jsou 1-4 na každé povolání (zatímco easy mody 1-2-3 se dali dohrát skoro s jakýmkoli buildem). Vesměs podobné. Nuda, nuda šeď, šeď. Jo a žádné PvP

.
Důkaz (aspoň pro mě), že je vše jen o výbavě - s Wiznou která má (díky klice na nákup v AH) nadstandartní weapku a "lepší" výbavu si dám Butchera s prstem v nose (přiznám, nebylo to napoprvý, ale asi na 4-5 pokus

), zatímco Hunterka s cca 3/4 DPS zbraní a asi poloviční celkovou DMG ho nedá ani pod polovinu HP

...přičemž obě povolání jsou si "podobný".
Prostě na skill/build se neklade důraz, vše je jen o nahuntění výbavy (která nepadá) nebo o nákupu na AH. Kde to "ownují" přeprodávači a farmáři, podle kuloárních zpráv hlavně ti z Číny, včetně gold BOTů zvyšujících pomalu inflaci. Ááále třeba se jen pletu. Prostě, kdo chce na Inferno dohrát Diablo - hodiny/dny/týdny farmení nebo nákup za real prachy. A na to jim Kefalín co? Na to jim Kefalín kálí pes!

.
P.S.
Ale jinak kdyby se mě kdokoli ptal, tak Diablo rozhodně doporučuju k "zahrání" si. Ale ten šmrnc, co měla dvojka (hlavně po vydání datadisku LoD), tu prostě trojka nemá...mno...nebo já ho nevidím.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. -
neznámý vojín