Jake povolani budete hrat?
Re: Jake povolani budete hrat?
presne tak kiri a delas dobre
ale aspon vis ze zitra bude hezky 
Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
Hehehe, ani ja nic nehovorim ... len nech dalej "vylepsuju maga" ja si pockam mesiac po wipeKiri wrote:hihi nerikam nicRES wrote:Paniiii cucim jako blazen ze bude hrat takove spousta carodeju i pres to ze to je tak slabe a nehratelne povolani
Ora et Labora
Staci jen nahodit navnadu a hned je tu spoustu rybek

-
steel_martin
- Měšťan
Mnich - hadžime.
btw: koukam, že stromomilové se zatim moc nechytaj.. vivat chaos
.. sakra nechtěl sem já náhodou hrát mnicha?
*plácne se přez čelo*
btw: koukam, že stromomilové se zatim moc nechytaj.. vivat chaos
.. sakra nechtěl sem já náhodou hrát mnicha?
Venori'elginn N'Abarn

já budu mít asi prsty všude i v cizích měšcích
jiank zatím koukám 49 hlasů tak pokud totu všecko bude hrát, tak to vypadá valice pěkně
p.s.:snad mě těch 49 lidí občas nechá ohřát ruce v jejich měšcích
jiank zatím koukám 49 hlasů tak pokud totu všecko bude hrát, tak to vypadá valice pěkně
Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím
Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
Vypada to opravdu pekne ale uvidi se az po wipu...cmon wrote:já budu mít asi prsty všude i v cizích měšcích![]()
jiank zatím koukám 49 hlasů tak pokud totu všecko bude hrát, tak to vypadá valice pěkně![]()
Jinak, kdyby melo opravdu hrat tolik hracu, tak budu kolem tebe behat s natrzenejma kapsama aby te nezabla ruka (prosim,nehledat v tom sexualni podtext)
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Super tak aspoň někdo bude takhle dosti solidárníSorrow wrote:Vypada to opravdu pekne ale uvidi se az po wipu...cmon wrote:já budu mít asi prsty všude i v cizích měšcích![]()
jiank zatím koukám 49 hlasů tak pokud totu všecko bude hrát, tak to vypadá valice pěkně![]()
Jinak, kdyby melo opravdu hrat tolik hracu, tak budu kolem tebe behat s natrzenejma kapsama aby te nezabla ruka (prosim,nehledat v tom sexualni podtext)
Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím
Tááákovejch hráčů.... to budou zase lagy 
A jako jestli se Thalie spustí a napíše mi to při pokusu se připojit "server obsazen", tak bude vážně nastvaný.. a vy mě ještě neznáte.. ale....
A jako jestli se Thalie spustí a napíše mi to při pokusu se připojit "server obsazen", tak bude vážně nastvaný.. a vy mě ještě neznáte.. ale....
Tak to ja bych skakal radosti, ale myslim, ze to hnedtak nehrozi, maximalni limit hracu na serveru je dost velkej.maku wrote:Tááákovejch hráčů.... to budou zase lagyA jako jestli se Thalie spustí a napíše mi to při pokusu se připojit "server obsazen", tak bude vážně nastvaný.. a vy mě ještě neznáte.. ale....
Vedoucí týmu Thalie
A utahl by to serv? ponevadz jestli jo tak ja reknu tem deseti hracum ktery sem naschval, abych nemel lagy, odradilRejty wrote:Tak to ja bych skakal radosti, ale myslim, ze to hnedtak nehrozi, maximalni limit hracu na serveru je dost velkej.maku wrote:Tááákovejch hráčů.... to budou zase lagyA jako jestli se Thalie spustí a napíše mi to při pokusu se připojit "server obsazen", tak bude vážně nastvaný.. a vy mě ještě neznáte.. ale....
Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
Uvidime, kdyztak se poridi novej, jestli bude tolik lidi. 
Vedoucí týmu Thalie
- Lord_Berserk
- Velmistr
Nou probleemoRejty wrote:Uvidime, kdyztak se poridi novej, jestli bude tolik lidi.
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No nectel jsem to rikat tak na tvrdo, ale mam na foru asi 15 uctu. Chtel jsem aby ste meli radost z velke navstevnosti
No bylo by pekny kdyby mela thalie zakladnu o 50. kusech. Aspon by mel nas klan otrokaru porad co delat
No bylo by pekny kdyby mela thalie zakladnu o 50. kusech. Aspon by mel nas klan otrokaru porad co delat
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
jéé, vy budete hrát otroky?Shifter wrote:...
to bychom se mohli nějak dohodnout...
Vaillardo Vran: