Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
Co vše jeden musí přetrpět, aby dostal vzkaz... a ještě ho dostane pozměněný 
.
- Absinthorix
- Bůh
Lokace jejiz objeveni je za 35xp a ktera je osidlena ridce a "slabou populaci"
a lokace, za jejiz objeveni je 10xp a smrt v jednom az dvou kolech
a lokace, za jejiz objeveni je 10xp a smrt v jednom az dvou kolech
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Nejlepší je jít a má za lokaci tak deset, patnáct a pak vejít do jeskyně a naskočí nějakých... hmm 350 to bylo? To pak hráč většinou zneužije OOC informace a zdrhne 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Nemyslím si, že by to bylo tak strašné OOC. Člověk má pět smyslů, ale ve hře má 1 a půl. Stále se na to zapomíná. on takovej drak může být cejtit, může trošku pochrupávat atd....Molly23 wrote:Nejlepší je jít a má za lokaci tak deset, patnáct a pak vejít do jeskyně a naskočí nějakých... hmm 350 to bylo? To pak hráč většinou zneužije OOC informace a zdrhne
1. Viditelnost ve hře je limitovaná, v reálu by jsi videl dál
2. Sluch - na zvuky ve hře je malý spoleh
3. Hmat - = 0
4. Čich - moc popisů na itemech u vstupu není, taže max 5%
5. Chuť - jen dle představicosti
6. Sestý smysl ( 350 XP) - jedne z mála nástrojů.
Postava má příliš málo informací na to, aby se tupě zřekla informaci o XP. Mimochodem se nejspíš jedná o 6 smysl, když dostanu 450 xp tak mne sakra mrazi v zátylku
- Kathermara
- Šlechtic
Jak jsem ulovila v jezírku žraloka a pak ho musela vykuchat, ikdyž znám sotva anatomii ryby 
Dvě postavy v hrobce, logická hádanka s plošinami.
Ryu: Tady musíte opatrně, šlápnutí vedle vás zabije ohněm! *došlapuje pečlivě na správné pole*
Tariel RDD: *vezme to přímo, jen šlehá oheň, kam došlápne* Jo? To zrovna, mě tady příjemně*
O vteřinu později dupne na pole vedle pole správného, na kterém stojí Ryu, ožehnou ji neškodně plameny... a jeho pošlou jako škvarek do podsvětí.
V tu chvíli mě málem trefilo.
Ryu: Tady musíte opatrně, šlápnutí vedle vás zabije ohněm! *došlapuje pečlivě na správné pole*
Tariel RDD: *vezme to přímo, jen šlehá oheň, kam došlápne* Jo? To zrovna, mě tady příjemně*
O vteřinu později dupne na pole vedle pole správného, na kterém stojí Ryu, ožehnou ji neškodně plameny... a jeho pošlou jako škvarek do podsvětí.
V tu chvíli mě málem trefilo.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
- Bruciacullo
- DM Thalie
To byla artefaktová paladinka, z jednoho kusu nesložíšNalkanar wrote:Dvě mrtvoly z jednoho padlého spolubojovníka
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
Čtyřřádkové jméno koně, které mi zabralo zblízka půlku obrazovky. Ještě že mají hráčské postavy umožněné popisy, jinak by tu dozajista běhali i podobně pojmenovaní hrdinové.
A pak to, že dotyčný kůň dle rasy pocházel z Andalusie, což je nejspíš někde vedle Alansie. Jen nevím, odkud pocházel kůň, co měl pro změnu v popisu, že je to mustang
A pak to, že dotyčný kůň dle rasy pocházel z Andalusie, což je nejspíš někde vedle Alansie. Jen nevím, odkud pocházel kůň, co měl pro změnu v popisu, že je to mustang
No jo, mě by kolikrát zajímalo kde tyhle koně berou jako a kolik je stáli. Já vím jen o pár stájích na Thalce a tam se takové koně nevedou.Braenn wrote:Čtyřřádkové jméno koně, které mi zabralo zblízka půlku obrazovky. Ještě že mají hráčské postavy umožněné popisy, jinak by tu dozajista běhali i podobně pojmenovaní hrdinové.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
to dlouhé zvíře je moje, ten název je pro přiblížení podoby né proto vodkaď(tak to bylo ymšleno a proto to bylo ve *), ale je pravda byla to blbost už to nepotkáš 
Nieninquë - legenda
Je to klasicke plemeno koně, to je jako by ses divila, že jsi potkala ponyho...Braenn wrote:... Jen nevím, odkud pocházel kůň, co měl pro změnu v popisu, že je to mustang
Maya wrote:Je to klasicke plemeno koně, to je jako by ses divila, že jsi potkala ponyho...Braenn wrote:... Jen nevím, odkud pocházel kůň, co měl pro změnu v popisu, že je to mustang
Ehm, mustang stejně jako andalůský kůň je právě velmi konkrétní plemeno koně s velmi konkrétní historií, ale pony, nebo spíše poník není plemeno, ale klasifikace výšky, která říká, že se jedná o koně menšího 148 cm.
Last edited by Braenn on 16:54 31. Aug 2011, edited 1 time in total.
Co já koukala, tak mustang i pony jsou obě plemena, ale to je v podstatě jedno, protože co jsem chtěla říct, že v Thalii se nejde vyhnout označením z reálu, protože pak bychom nemohli použít jediný název jako třeba nazvy květin, zvířat, věcí...