Co Vám na Thalii vadí?

Napadá Vás něco?

Moderators: DM, WB

Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Re: Co Vám na Thalii vadí?

Post by Aulus »

Shaman88 wrote:To proto že vztahuješ hru na Thalii k českému středověku...
Tohle je jedna z mála věcí kde toto přirovnání je podle mě na škodu. Víc se mi vyhovují jména z FR.
Ale tohle je prostě subjektivní dojem.
Jako jo, je to věc názorů. Ale ono to Karathské království je ke středoevropskému středověku vztaženo podle reálií. :wink: Když trochu projdeš zeměpis světa, pochopíš, že jižní a západní Evropu jako námět mají jiné státy Thalie, odkud postavy také mohou pocházet. :)
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

To obchodní město Karatha je ovlivňováno z mnoha stran, zvláště od moře, pročež se zde utvořila směs ze jmen německých (podobných jako v němčinou ovlivněných českým zemích), ale také staročeských. Velká obliba je u jmen italských, latinských, potažmo starořeckých, které se sem přenesly z Targothu a vůbec oblasti Athelské říše, popřípadě jde v případě latiny o pozůstatek původního jazyka z řad armád Světla.
Osobně bych taky nerad viděl moc Vašíků, ale zase čisto-anglická jména mě taky krkají.
.
J.F.Payne
Ďábel

Post by J.F.Payne »

Vadí mi, že chlapíci, kteří vyplácejí odměny za trofeje z bossů, častěji nenapíšou odměnu na něco méně epického, než jsou Bebilithové, Bílí draci, Pánové prastarých....
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

J.F.Payne wrote:Vadí mi, že chlapíci, kteří vyplácejí odměny za trofeje z bossů, častěji nenapíšou odměnu na něco méně epického, než jsou Bebilithové, Bílí draci, Pánové prastarých....
občas se objeví. Už chtěl třeba i kůži z samice vlků. Teorie pravděpodobnosti říká, že ty lehounké se tam zas tak často neobjeví, že?
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
J.F.Payne
Ďábel

Post by J.F.Payne »

No, mně by se líbilo, kdyby občas byla vypsaná odměna i na naprosté low level bosse.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Snekoun
Obyvatel

Post by Snekoun »

Barbar321 wrote:
J.F.Payne wrote:Vadí mi, že chlapíci, kteří vyplácejí odměny za trofeje z bossů, častěji nenapíšou odměnu na něco méně epického, než jsou Bebilithové, Bílí draci, Pánové prastarých....
občas se objeví. Už chtěl třeba i kůži z samice vlků. Teorie pravděpodobnosti říká, že ty lehounké se tam zas tak často neobjeví, že?
No škoda že se to negeneruje podle levelu postavy a pro každého zvlášť. Pokud to hodí silnou příšeru tak vysoké levely na lov jít nepotřebují a nízké levely na to nemají :roll:
Červená Markita
Snekoun
Obyvatel

Post by Snekoun »

Nejsou batohy "beztíže"
Podle mě jeden povolený do inventáře by asi uvítalo více lidí. Myslím že na EQ mají taky jenom jeden povolený. A bylo by to i docela logické když si může hráč nastavit jeho vzhled.
Tažná zvířata restartem bohužel mizí :-(
Červená Markita
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Opravím...
na EQ jsou batohy neomezeně, ale žádný neumí snížit váhu itemů v něm.
.
Snekoun
Obyvatel

Post by Snekoun »

Nalkanar wrote:Opravím...
na EQ jsou batohy neomezeně, ale žádný neumí snížit váhu itemů v něm.
Aha tak někde jsem četl že jen jeden, tak to asi bylo jinde.
Červená Markita
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

To bývalo tady, po změnách modulu a tuším po bugové aféře s kopírováním věcí byly batohy zrušeny, ale hlavu na špalek za to nedám.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Vcelku se nedivím že nejdou koupit. Platí pravidlo o jednom kontejneru v inventáři. Kdyby se dala truhla koupit, jen těžko by DM´s každý den kontrolovaly inventáře všech postav jestli náhodou někdo nemá truhlic víc.
Což nemění nic na faktu že bych také jeden "bágl" uvítal. Nemluvě o alkáčích, které velmi upřimně a hluboce lituji, neboť vím co v inventáři obvykle přepravují...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Krysak
Bůh

Post by Krysak »

Bahnak wrote:Vcelku se nedivím že nejdou koupit. Platí pravidlo o jednom kontejneru v inventáři. Kdyby se dala truhla koupit, jen těžko by DM´s každý den kontrolovaly inventáře všech postav jestli náhodou někdo nemá truhlic víc.
Což nemění nic na faktu že bych také jeden "bágl" uvítal. Nemluvě o alkáčích, které velmi upřimně a hluboce lituji, neboť vím co v inventáři obvykle přepravují...
Jako alkáč bych se smířil i s řešením formou více trezorů.
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Jedním z důvodů, proč nejsou batohy je, že to seká hru, když má někdo v inventáři "tisíce" předmětů.
Vedoucí týmu Thalie
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Navíc batohy mají neskutečné množství bugů.
Znalý člověk toho dokáže zneužít ve velkém stylu... proto se více než 1 batoh nedoporučuje.
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

Tož to já to klidně napráskám za tebe. To jen pro představu jak tu vlastně probíhá to er pé.
Attachments
kofolata.jpg
kofolata.jpg (49.5 KiB) Viewed 3466 times
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
Post Reply