Jaká rasa?Barbar321 wrote:Je to sisce maličkost a ani si nepamatuju, jestli se to tu už i řešilo, ale při sednutí na jízdní zvíře se změní hlava postavy. Když sesedne, je zase hlava normální
Jízdní zvěř
Re: Jízdní zvěř
hiranMyrpa wrote:Jaká rasa?Barbar321 wrote:Je to sisce maličkost a ani si nepamatuju, jestli se to tu už i řešilo, ale při sednutí na jízdní zvíře se změní hlava postavy. Když sesedne, je zase hlava normální
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
U Hirana to jinak nejde. Nemá jezdecký model. Když nasedneš, změníš se v půlorka, dostaneš nějakou defaultní půlorčí hlavu. Musíš nosit helmu/kapucu. Jiné řešení není.
Díky. Já na to jen upozorňoval. Helmu pochopitelně na jízdním zvířeti nostím téměř pořád, proto jsem na to přišelaž teprve nedávno.Myrpa wrote:U Hirana to jinak nejde. Nemá jezdecký model. Když nasedneš, změníš se v půlorka, dostaneš nějakou defaultní půlorčí hlavu. Musíš nosit helmu/kapucu. Jiné řešení není.
je cosi shnilého ve státě dánském
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Re: SMAZAT: Jízdní zvěř
Opravil jsem nákup jízdního zvířete. Neukládal správně cenu, takže většině z vás nebude fungovat prodloužení pronájmu. Musíte zakoupit mounta znova, pardon. (Klidně zkuste prodloužení, než nakoupíte.)
Prodloužení pronájmu se provádí nově v rozhovoru mounta v [Nastavení zvířete].
Prodloužení pronájmu se provádí nově v rozhovoru mounta v [Nastavení zvířete].
Momentálně nejde předat smlouvu mounta, ale na vyvolaného mounta může nasednout kdokoliv, je to tak správně?
Osobně bych lobovala aby šla smlouva předat, třeba někdo bude vědět, že nebude delší dobu hrát, tak přeprodá nájem někomu jinému.
Osobně bych lobovala aby šla smlouva předat, třeba někdo bude vědět, že nebude delší dobu hrát, tak přeprodá nájem někomu jinému.
Na vyžádání.
Že může nasednout kdokoliv, i kdokoliv vzít mounta do party, je schválně. Chtěl jsem, aby šli půjčovat a tahat v partě. Ale třeba mi unikají problémy, které to způsobuje, tak se kdyžtak ozvěte.
Smlouva předat jde. Jen máš ještě starou verzi zakoupenou před opravou. Nech ji propadnout a kup mounta nového.
Smlouva předat jde. Jen máš ještě starou verzi zakoupenou před opravou. Nech ji propadnout a kup mounta nového.
Ok, jsem nevěděla. Momentálně to tak právě děláme, že něháme nasednout někoho jiného,právě proto, že nám ta smlouva nejde předat, bylo to omylem koupené zvíře.Myrpa wrote:Že může nasednout kdokoliv, i kdokoliv vzít mounta do party, je schválně. Chtěl jsem, aby šli půjčovat a tahat v partě. Ale třeba mi unikají problémy, které to způsobuje, tak se kdyžtak ozvěte.
Na vyžádání.
Chová se to tak, že zvíře následuje a po stránce mechaniky je jeho pánem poslední nasednuvší a jen od něj bere příkazy (i odvolání).
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Záměr. Když se to nebude hodně líbit, nebo se objeví problémy, možno změnit.kucik wrote:Chová se to tak, že zvíře následuje a po stránce mechaniky je jeho pánem poslední nasednuvší a jen od něj bere příkazy (i odvolání).
Mount, pokud je raněný, ignoruje příkazy a nejde ovládat.
(ignor příkazů: stůj na místě, hlídej, následuj)
Zraněný mount po vyvolání:
1) v lokaci s nepřátelskými NPC vyrazí do útoku, i když nejsou NPC na dohled
(i kdyby v nejvzdálenějším koutu lokace bylo jediné červené NPC, mount k němu vyrazí přes celou lokaci)
2) v lokaci s neutrálními NPC (město) se tato NPC seběhnou k mountovi, jako by vyvolával útok.
Po sesednutí zraněný mount nejde prvních cca 6 vteřin nakliknout pro rozhovor aby byl odvolán - vypisuje to vždy hlášku, že je objekt zaneprázděn.
Edit Myrpa: frk!
(ignor příkazů: stůj na místě, hlídej, následuj)
Zraněný mount po vyvolání:
1) v lokaci s nepřátelskými NPC vyrazí do útoku, i když nejsou NPC na dohled
(i kdyby v nejvzdálenějším koutu lokace bylo jediné červené NPC, mount k němu vyrazí přes celou lokaci)
2) v lokaci s neutrálními NPC (město) se tato NPC seběhnou k mountovi, jako by vyvolával útok.
Po sesednutí zraněný mount nejde prvních cca 6 vteřin nakliknout pro rozhovor aby byl odvolán - vypisuje to vždy hlášku, že je objekt zaneprázděn.
Edit Myrpa: frk!
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Snad opraveno.Bahňák wrote:...
Funguje, díky Myrpo.Myrpa wrote:Snad opraveno.Bahňák wrote:...
KDVP