Prometheus wrote:Ja na tieto dakovne reci moc niesom ale...
DM Marvin, DM Neithan a DM Krata- vsetkym vam jedno velke dakujem.
Po dlhej dobe sa Amy zase moze vratit do hry.
Dakujem, dakujem, dakujem.
inac kamo ty uz by si sa mohol ukazat hore sak de si tolko,aspon novu postavu
ale aby som nebol ot tak....dakujem ze som mal tu moznost sem napisat
Chtel bych moci podekovat DM Georgin Matlavous za velice pěknej Q, hru a vše v tom zařazené, který připravil mne a memu druhovi po nasledne jeho smrti.
Opravdu krásná hra a velice povedená i na to, že Dm musel být na dvou frontách najednou.
Ještě jednou díky moc.
-speck- : Yitro Al Zakkai
Necrooo: Rot´Jare, Verens
-darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
Chtěl bych poděkovat DM - Gorrgorrothovi za moc pěkný questík a vyslovit mu uznání za rychlé reakce na nepředpokládané chování mojí postavičky - smekám. Bavilo mě to, i když jsem měl o „sebe“ pořádný strach.
Díky moc DM Gorrgorrothovi za dnešní armádní Quest a poté i DM Ravangorovi za oslazení odvádění vězně do Louče
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Ďakujem hráčke Addieau za neustále, kvalitné príspevky v kroniky bratstva, výborne sa to číta a nenechajú nikoho z členov v nevedomosti o súčasnom dianí. Takže díky že aspoň niekto živí našu kroniku...
Inkognito DM - za prideľovanie xp predpokladám za RP hranie
Fallionovi - za jeho super RP hru, neuveriteľne dobré pokecy či IC či OOC a za trpezlivosť postavy s Korou pri jej výbušnej povahe
madam Kora Meynolds- bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Chceš poslať obrovské ohromné poďakovanie neznámemu za to, že dal truhlu do dielne chvála mu
*spustili sa veľké ovácie a dokonca i mexická vlna*
madam Kora Meynolds- bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Já hrozně moc děkuju Koře, tak jako sní jsem si už dlouhooo nezahrál... Děkuju ti Moc Koro, vždycky mi dokážeš hru jak OOC tak RP krásně osladit.
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Chcem poďakovať Marvinovi a Kratovi za ich silné žalúdky pri realistickom IC pôrode ;D dúfam, že ak raz budú vaše ženy rodiť, tak sa vám nové skúsenosti zídu ;D
A hlavne ich musím pochváliť, ako to krásne zahrali, bolo to fakt super ... jak víno ... ako hovorí môj manžel.
A nakoľko by podľa mňa mali byť odmeňovaní i DM za takéto náročné úlohy, tak ak sa raz stretneme real, tak vás určite pozývam na pivo ;D
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Ale musim povedat, ze to bolo sice dost narocne psychicky ale pacila sa mi ta hra . Takze v podstate ja dakujem za nevsedny zazitok a nove skusenosti
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!