Neviditelné pláště

Moderators: DM, WB

Post Reply
Uradin
Měšťan

Neviditelné pláště

Post by Uradin »

po delší době sem zase začal hrát ale z nějakého důvodu se mi na žadné z postav neukazuje plášť ikdyž ho mam na sobě zkoušel sem všechny u barvíře nic nejde zaroveň i ostatní hráči to taky nevidí.
"přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
Fryn
DM Thalie

Re: Neviditelné pláště

Post by Fryn »

Uradin wrote:po delší době sem zase začal hrát ale z nějakého důvodu se mi na žadné z postav neukazuje plášť ikdyž ho mam na sobě zkoušel sem všechny u barvíře nic nejde zaroveň i ostatní hráči to taky nevidí.
Nemáš zapnuté nějaké styly boje ? Případně zkoušel jsi přesunout obsah override složky v NWN, aby byla prázdná a pak lognout ?
V tom overridu to asi nebude, ale co kdyby náhodou.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Jeanes
Rytíř

Post by Jeanes »

Já potvrzuju chybu. Plášť mizí často. V případě, že postavička jede na koni, tak ji zmizí i zbroj. Ostatní ji vidí jako nahou, já u sebe na PC pouze prázdný prostor. Když sesednu z koně oblečení je zase ok. Začalo se mi to stávat po tom, co jsem změnil vzhledy u krejčího.
Bůh s náma a dobré pryč!

Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
DarkKnight
Měšťan

Post by DarkKnight »

Jeanes wrote:Já potvrzuju chybu. Plášť mizí často. V případě, že postavička jede na koni, tak ji zmizí i zbroj. Ostatní ji vidí jako nahou, já u sebe na PC pouze prázdný prostor. Když sesednu z koně oblečení je zase ok. Začalo se mi to stávat po tom, co jsem změnil vzhledy u krejčího.
o konich se to ví dávno , jelikož některé modely u krejčího jsou prostě přidaný modely , a při jizdě na koni prostě neexistuje na to model
Vladimír Zručný- Velký Válečník s halapartnou
Merroiry- Šílený gnomí mág
Post Reply