Tenhle odstavec mě upřímně rozesmálJachym wrote: - Velmi VELMI mi a nejen mě chybí vaky pohlcení váhy. Bohužel tažná zvířata jsou dobrá na to že jdu sekat drevo a nebo kopat - ale dex buildy neunesou ani svoje nářadí, jsou okamžitě přetížený - takto vyřadíte všechny postavy co jsou na obratnost a postavy na sílu budou ve velké výhodě. Budu muset časem prodat i deku !!! Já neříkám že ty vaky musí být hned přímo v Karathe, ale někde trochu dostupně by být měli - třeba u půlčíků v Doubkově (ty také nic neunesou) alespoň ty na 20 a 40%
Chudák dex build ,kterej si neinvestoval nic do síly je teď celej špatnej že nic neunese
Já bych se naopak velmi, VELMI přimlouval, aby se vaky beztíže ve hře už vůbec neobjevily...
Craft se předělává, protože ten předchozí byl horší než špatnejJachym wrote:4.-Také se mi zdála ta stará Thálie víc pohodová, takové ty stálice se jistě najdou i tady . Nová Thálie je krásná , hezká krajina a atd , ale na staré se mi velice líbil craft - byl jsem udiven že tak uspěšný craft předěláváte.
/pardón za spam