heh tvoj negativny a kritizujuci pristup mi tu vazne chybal...

ale aj tak si dam tu namahu a odpoviem ti... i ked po nakej tej skusenosti mam pocit ze tvojim cielom je hlavne kritizovat a uvazovat ako co nejde a nie ako co ide a ako sa da.
No tak zacnem postupne...
Hrat sa da s kludom bez vykonania pul milionu veci, pripustam ze novej postave resp. hracovi to trva trosku dlhsie, ale da sa to zvladnut.
Vybavenie, ktore si mas kupit u Thala na zaciatku je uplne zakladne a absolutne staci to co ma. Ak tam nieco chyba co hraci potrebuju, alebo chcu staci slusne napisat na forum a prida sa. To taky velky problem vobec nie je.
A zas sme u nasej starej pouste. Ako som uz pisal vyssie alebo niekde inde (to je teraz jedno), poust nie je dodelana. A ano zaciatok je tam omnoho tazsi ako niekde inde (ako napr. v Ivory, Doubkove, Karathe...), ale holt poust je nehostine miesto a preziju tak len ty najsilnejsi. Zacinal som tam niekolko postav a mozem povedat, ze vobec to nie je take nehratelne ako to tu prezentujes.
Co viem tak prisery su tam primerane, hned ked vyjdes von z mesta a narazis na stirov, ktory su uplne jednoduchy, tak isto su tam aj kraby ktori sa sice s namahou, ale daju dostat. Tak isto brouci a dalsia zver. Holt obcas sa niekde vyskytne silnejsia prisera pre nizky lvl, ale tu znova podotknem ze poust nie je momentalne dodelana, co sa dufam coskoro zmeni.
To ze spanok nevylieci vsetky zivoty je myslim vcelku normalne a priatelne. Holt naco kupovat na zaciatku jednu lekarnu, ktora je vcelku draha a pre 1lvl uplne zbytocna, miesto toho si radsej kupim najslabsi liecivy lektvar, ktorych si mozem dovolit vcelku dostatok. Takze sa da vyliecit nimi uplne spokojne a prezit dalsie suboje, kym postava neziska nake zlato a xp aby si mohla kupit nieco lepsie.
Jedine co mozem suhlasit je to spanie jedine v hostinci v Kel a Hazre co je dost narocne pre nizsi lvl, to jedine by som bol ochotne pripustit a riesit formou nakych stanov, resp oazy pred hradbami kde moze spat aj postava na nizskom lvl bez nutnosti platenia v hostinci....
Znova len zopakujem co som napisal vyssie, treba hladat sposob ako co ide a nie ako co nejde a vsetko zbytocne kritizovat. K nicomu to totiz nevedie.
A na zaver, stale nak nechapem coho si chcel dosiahnut tym, ze po roku znova prides, nachvilu vbehnes do hry a hned skritizujes cele nastavenie Thalie. Neviem ci som v tom sam, alebo sa najde este niekto iny kto to nepochopil, ale ja som to urcite nepochopil. Nic v zlom.