Omezení předmětů
Omezení předmětů
Na Thalii funguje omezení že postavy musej mít nějakou sílu aby unesli nějakou zbroj či zbran a tak.. ale ted mě napadlo, když má postava třeba základ síly 15, a sežene si amulet sílly +2, bude moci nosit těžkou zbroj? nebo těžší zbran?
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Re: Omezení předmětů
Nechci ted kecat ale myslim ze se to pocita ze zakladu.Proto se to upravovalo taky u ECLek, ze to nebylo pocitano jako zaklad ale jako bonus.
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
- danielfojt
- Měšťan
vim ze se pouziva jen zaklad takze prsten ti nepomuze,jse chtel nosit pavezu ale mel jsem zaklad sily 17 takze jsem ji nemohl pouzit musel jsem pockat az na zvednuti vlastnosti za lvl...Krata wrote:Na Thalii funguje omezení že postavy musej mít nějakou sílu aby unesli nějakou zbroj či zbran a tak.. ale ted mě napadlo, když má postava třeba základ síly 15, a sežene si amulet sílly +2, bude moci nosit těžkou zbroj? nebo těžší zbran?
Dormalhir -- Hrdina na volné noze
V oddílu Informace, kapitole Požadavky na používání zbraní, zbrojí a štítůKrata wrote:Na Thalii funguje omezení že postavy musej mít nějakou sílu aby unesli nějakou zbroj či zbran a tak.. ale ted mě napadlo, když má postava třeba základ síly 15, a sežene si amulet sílly +2, bude moci nosit těžkou zbroj? nebo těžší zbran?
je uvedeno :
"Aby Vaše postava mohla používat určitý typ zbraně, zbroje a nebo štítu, musí mít minimální hodnotu síly. Síla se počítá základaní, bez boostuů a předmětů (bonusy za subrasu se pocitaji) "
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
jo.. díky 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon