Chtěl bych se zeptat jestli ma cenu kupovat ponika jestli je rychlejsi nez postava:?:
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Re: Ponik
kazdopadne si rychlejsi. asi tak, jako s HASTE. ale presne ted nevim, jak ej to s jezdenim. Pulcici = ponik, a tusim, ze kone nemuzou ale treba u trpasliku nevim, jeslti muzou oboje. Lide vetsinou maji jen kone.. no asi by ti mel odpovedet nekdo povolanejsi, ale urcite je to super vec.
A zase se craftí...
trpaslik moze aj na kona aj na ponika, akurat trpaslikovi na ponikovi sa zle zobrazuju casti zbroje (tusim) a trpaslik na koni je tiez zabugovany, znizenim rychlosti.(takze trpaslik na koni je rovnako rychly ako trpaslik pohybujuci sa pesi). u pulciku neviem ci mozu jazdit na konoch ale ponik by mal byt OK.
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Já myslim že každej může všechno, jen jde o vzhel.. vlastnosti zůstavaj stejný.. myslim 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Opak je pravdou, potvrdzujem Neithanove slova. Za Mannaza som skusal i ponika (bug so zobrazovanim zbroje) i kona (bug s rychlostou-ziadne zvysenie a obcas nereagoval vobec na prikazy)Krata wrote:Já myslim že každej může všechno, jen jde o vzhel.. vlastnosti zůstavaj stejný.. myslim
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
teraz aspon uz nereaguju ani normalneMarvin wrote:Opak je pravdou, potvrdzujem Neithanove slova. Za Mannaza som skusal i ponika (bug so zobrazovanim zbroje) i kona (bug s rychlostou-ziadne zvysenie a obcas nereagoval vobec na prikazy)Krata wrote:Já myslim že každej může všechno, jen jde o vzhel.. vlastnosti zůstavaj stejný.. myslim
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
(>_(>_<)_<)
(>_(>_<)_<)
no originálně sem myslel.. to že to buguje už je věc jiná
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
U pulcika by problem byt nemal.klodiator wrote:No zkusim si ho koupit a doufam ze to bude OK![]()
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!