Chcel by som sa opytat ako to je s namornictvom.
Je mozne v sucastnosti vstupit k namornikom? Ma Karatha vobec nejaku flotilu?
Alebo je to nejak spojene s armadou?
Alebo sa prave pytam na absolutnu blbost?
http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... f=47&t=835 , celkově tohle téma není moc v reáliích zmapované, ale samozřejmě, že vojenské námořnictvo je složkou armády, zatímco obchodní námořnictvo je většinou v rukou bohatých obchodníků...
Hm... hm... hm... Co to tam bolo o piratskych bratstvach????
Kto sa prida? Na palube vas vita kapitanka Korina Webber
Ako prve si ukradneme nejaku tu lod z Karathskych dokov
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
a nejni spis mil miliard?? Sice by pro to razeni tolikati minci museli zavest manufakturu, ale von by to uz KIRI nejak na mulach a taznych prasatech do te banky vodvozil, ne
No 30 milionů by při váze 2 gramy na minci bylo 60 tun zlata to by eště šlo (i když už to chce slušnou loď), ale chci vidět loď na kterou naložíš 15 miliard...
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
DenGrasse wrote:....ale chci vidět loď na kterou naložíš ...
Toz nalozis, otazka je zda neklesne. Kdyz dovedes potkavat Muly, ktere se pretizenim nedovedou ale pohnout a pritom sou "teleportovavany" za majitelem diky prechodum , to by v tom muselo byt neco zakopane, kdyz by to nefungovalo i s lodemi, ne
S tymi piratmi to bola len sranda ale predstava ako plienime karathske pobrezie je celkom zaujimava
Ja som len chcel vediet ci by sa dalo vstupit aj k namornictvu napr. aj pod zastitou armady.Kapitanka Korina... znie to dobre, co poviete