Koupil jsem si přehoz na zbroj, vyzkoušel a.....funguje , ale kdyz sem si ho sundal tak mi zcela zmenil vzhled zbroje akorad barvy zůstaly.
(byla to a je to, ale uz jinak vypada železná poloviční platová)
a ja si tu zbroj zrovna koupil kvuli tomu jak vypada
Edit: sry za ten překlik v nazvu xD
Victor Gall - G14
Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
Ona ta zbroj mela asi jako svoji soucast nejakou robu. Nic jinyho me zrovna nenapada.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
No mne se zase stalo ze jsem koupil zbroj i s prehozem ale kdyz jsem ten prehoz sundal, uplne zmizel, v inventari se neobjevil...
Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Já myslim, že zbroje vcelku s přehozem se ani neprodávaj. Nebo nejsou oddělitelný.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,