Taková otázka

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Tretas
Velmistr

Taková otázka

Post by Tretas »

Chtěl jsem se zeptat jestli některý a dyštak který DM dnes pustil z ivorské věznice postavu Mija.
Odvedl jsem ji to kvuli okrádání ale nebyl tam bohužel DM tak jsem ji nechal před mřížema. A teď mi psal že některý DM (neví který) ho pustil tak bych jen chtěl vědět jestli je to pravda, protože mi přijde divné pustit zloděje na svobodu...
Díky za odpověd
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Pajule
Bůh

Re: Taková otázka

Post by Pajule »

správnáckej trpaslík nikdy nevěří špičatýmu uchu(jen El je čestná vyjímka) :twisted:
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

no právě proto se ptám :-D ale jak to vypadá žádné DM se neozývá, takže pokud jste ji opravdu nikdo nepustili tak bych ji prosil zase zatknout :-D Protože ta sviňa mě okradla pak utíkala, já ji chytl a dovedl na strážnici.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

No tohle je otazka DM a podle me ti na to neodpovedeli, protoze ti do toho nic nejni. jestli te to zajima, tak si sezen DM ve hre a res to IC na te dane straznici.

btw: Za kradeni nejni zadne useknuti ruky, ale nejake penezni tresty a mozne docasne vezeni, pak se urcite postava vrati do "normalniho" sveta. Jedine za opakovane, ci nejake tezsi tresty by tam byla dele...
A zase se craftí...
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

já chápu že mi do teho nic ooc, ale tak když tam nebyl žádnej DM když jsem ho tam dovedl, tak bych se chtěl dovědět, jestli ho pustil DM nebo jestli prostě zdrhl. stačí mi napsat ano byl jsem v tom vězení. (krata například)
a že to mám řešit ve hře ic, to bude docela problém když nevím s jakým DM to mám řešit, je jich tu minimálně 5 a skoušet je po jednom fakt zabere dost času
kaz
Měšťan

Post by kaz »

tak si nejak chytre zjisti jestli je DM ve hre(ale nemam tucha jak :lol: )

a pak se rovnou zeptej strazi ve vezeni-pokud jsi tam zlodeje dovedl, tak ti snad reknou jestli tam je, nebo utek, ci ho uz pustili :)
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

jo to by bylo hezké no :-D jenom jak teď po zrušení výpisu zjistím jestli tam je že :-D
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

To je +, že nikdo neví, jestli je DM ve hře a nebo nikoliv.
Vedoucí týmu Thalie
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

jo je to plus pro to že si nikdo nepřendává prachy a podobné kraviny, ale zase když něco člověk potřebuje IC tak to je odkázaný na icq nebo na nekonečné skoušení
Krata
Bůh

Post by Krata »

Já vim že si mi psal ale nebyl sem u toho
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

jo pohoda tak nemáš furt čas to je jasné, jen jsem chtěl vědet kterej DM ho pustil, aby šel do hry a já se poptal na strážnici, ale jak vidím tak mi tuhle jednoduchou otázku nikdo nezodpoví, takže to teď budu pěkně dlouho asi muset skoušet :-(
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

nebo spíš jednoduše s na to vyse..
monstera
Mistr

Post by monstera »

Tretas wrote:jo pohoda tak nemáš furt čas to je jasné, jen jsem chtěl vědet kterej DM ho pustil, aby šel do hry a já se poptal na strážnici, ale jak vidím tak mi tuhle jednoduchou otázku nikdo nezodpoví, takže to teď budu pěkně dlouho asi muset skoušet :-(
Nemáš zloděje vodit na strážnici, máš ho zabít a na místě mu uříznout hlavu, tu pak donýst strážníkům :)...
Asi to udělám tomu hajzlovi, co neviditelnej stojí u prodejního stolečku v domě obchodníků u překupníka a krade věci dané do prodeje. Ukradení dvou platinových amuletů moudrosti a platinového prstýnku bez kamene v celkové ceně asi 170 000 mu nedaruju a až ho chytnu, bude bez hlavy ! Nešlo by zařítit, aby výkupčí kontroloval, zda prodává skutečně ten, kdo je na výrobku poděpsán ?
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

jo uříznout hlavu za 50 zlatek nebo kolik mi čajznul :-D tak trochu jsem ho domlátil ale zase bylo by to neRPé někoho kuchnout před stráží.
a s tím stolkem to pokud víš kdo to je tak bys mu měl napsat at ti to vrátí pokud by to nepomohlo tak říct DM, protože to je zneužívání chyby podle mě
kaz
Měšťan

Post by kaz »

monstera wrote: Nemáš zloděje vodit na strážnici, máš ho zabít a na místě mu uříznout hlavu, tu pak donýst strážníkům :)...
Asi to udělám tomu hajzlovi, co neviditelnej stojí u prodejního stolečku v domě obchodníků u překupníka a krade věci dané do prodeje. Ukradení dvou platinových amuletů moudrosti a platinového prstýnku bez kamene v celkové ceně asi 170 000 mu nedaruju a až ho chytnu, bude bez hlavy ! Nešlo by zařítit, aby výkupčí kontroloval, zda prodává skutečně ten, kdo je na výrobku poděpsán ?

Tak za tohle bych naky zlodeje zabijel porad :evil:
Locked