Klenotník

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
zachy
Velmistr

Klenotník

Post by zachy »

shanel jsem prsten (+2 inteligence a +2 obratnost) ale nenasel jsem ho nikde byly tam vselijaky ruzny kombinace ale inteligence+obratnost ne.. chci se zeptat.. jestli to je u něj náhodny nebo takovej prsten neexistuje... :(
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Garett
Šlechtic

Re: Klenotník

Post by Garett »

No co ja sem si vsim, tak u klenotnika se po kazdym restartu objevi nova nabidka a pokazdy jsou tam jiny kombice at uz prstynku nebo amuletu... takze asi jako kdyz neco chces od dobrodruha, musis tam chodit a ptat se dokud to nesezenes;)
Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

Presne tak, je to nahodny spawn.
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
zachy
Velmistr

Post by zachy »

uff to se mi ulevilo :D
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
fuxxo
Obyvatel

Post by fuxxo »

zachy wrote:uff to se mi ulevilo :D
mozna se ti ulevilo no ale poznas zakon schvalnosti?! :twisted: :twisted: :twisted:
ked nieco chces a hledas to tak to nenajdes.... ja ked som chcel nieco od Herolda tak to bola kontrola obchodu kazdy restart aspon 2 tydny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii
Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana
Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
loadr
Měšťan

Post by loadr »

no a az prestanes doufat a koupis neco jineho, tak to druhy den najdes :mrgreen:
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

na tady tyhle slaboodvarovy prsteny už moc čekat nemusíš, crafterů-šperkařů je na servru spousta, a tady tenhle prstynek je pomerně jednoducha zaležitost ( a ještě k tomu bude nejaky bonus v podobe odolnosti na něco, pripadne jina veselost...)
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

takže šupaj za Korem :wink:
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
G14
Rytíř

Post by G14 »

yop to znam :P
cekani na amulet tyden real je paradni :mrgreen:
ale tenhle prsten se objevuje pomerne casto...horsi je to s epickyma :twisted:
dockat casu jako ........ :wink:
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

chceš neco craftovyho - napis do PM domluvime datum i čas, krom toho ted je sice ta odstavka, ale ja se loguju skoro denne (akorat ted sem nemocnej) a zbyvajici velicí šperkaři tam sou skoro furt...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
melvik
Čestný člen týmu Thalie

Post by melvik »

NENI ODSTAVKA
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

hm, tak pokud ta odstavka ted neni tak vidim primo ted ve hre 2 šperkaře a já sysel na foru... at mi nikdo nerika že musí na craftovy amulet čekat tyden...
KDVP
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Bahnak wrote:a já sysel na foru... at mi nikdo nerika že musí na craftovy amulet čekat tyden...
Tak já na něj musím čekat 14 dní, to máš ještě v pohodě... :|
Vedoucí týmu Thalie
Locked