Stalo se mi tou vlkodlaků, goril v prahvozdě (tam chybí půlka, vždy ta samá), u pána prohnilých zombií taky...několikrát
bug s pokladkem
bug s pokladkem
čím dál častěji se mi stává, že se probiju k nějakému pokládku..jsou všude pasti, bosse zabiju ale všechny poklady jsou prázdné...jedná se zřejmě o bug 
Stalo se mi tou vlkodlaků, goril v prahvozdě (tam chybí půlka, vždy ta samá), u pána prohnilých zombií taky...několikrát
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Re: bug s pokladkem
černý vlk wrote:čím dál častěji se mi stává, že se probiju k nějakému pokládku..jsou všude pasti, bosse zabiju ale všechny poklady jsou prázdné...jedná se zřejmě o bug
To není bug, to je smůla. Někdo tam byl dřív, pasti a potvory se obnovily ale poklad až po resu....
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
to bych pochopil, kdyby i malé pokládky nebyly prázdné..navíc často jsem šel po restartu na lov...nikde, v žádném pokládku nic nebylo .(monstera wrote:černý vlk wrote:čím dál častěji se mi stává, že se probiju k nějakému pokládku..jsou všude pasti, bosse zabiju ale všechny poklady jsou prázdné...jedná se zřejmě o bug
To není bug, to je smůla. Někdo tam byl dřív, pasti a potvory se obnovily ale poklad až po resu....
tak mě napadá, že ten bug je u goril..tam pokládek je, seberu jich pár a další hromádky (a všechny pokládky na thaliiú se pro mou postavu jakoby vypnou a nejdou vidět)
Kdysi davno zde nekdo psal ze nenachazi uz zadne poklady, a bylo to zduvodnene tim, ze zrejme dosahl jisteho limitu, kdy vybral max. pokladu pro svou postavu. Nemuze to byt tim?
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
na to sem se ptal uz. ale slo o to, ze dosahl 25 urovne.kaz wrote:Kdysi davno zde nekdo psal ze nenachazi uz zadne poklady, a bylo to zduvodnene tim, ze zrejme dosahl jisteho limitu, kdy vybral max. pokladu pro svou postavu. Nemuze to byt tim?
Nulieth neprestoupila o lvl.
ale je tam nejakej limit tusim na den. Ale kazdym resem by se mel tusim vynulovat
A zase se craftí...
to je maximum co postava může vybrat??kaz wrote:Kdysi davno zde nekdo psal ze nenachazi uz zadne poklady, a bylo to zduvodnene tim, ze zrejme dosahl jisteho limitu, kdy vybral max. pokladu pro svou postavu. Nemuze to byt tim?
právě že nenomis_b wrote:na to sem se ptal uz. ale slo o to, ze dosahl 25 urovne.kaz wrote:Kdysi davno zde nekdo psal ze nenachazi uz zadne poklady, a bylo to zduvodnene tim, ze zrejme dosahl jisteho limitu, kdy vybral max. pokladu pro svou postavu. Nemuze to byt tim?
Nulieth neprestoupila o lvl.
ale je tam nejakej limit tusim na den. Ale kazdym resem by se mel tusim vynulovat
-Za to vybijet pořád dokola Dungy kde to nejvic nese je dokonale Role Play řešeníčerný vlk wrote:to teda není zrovna role play řešení
...
-Asi bych počkal nějakou dobu esli to nepřestane? Par restartu a pak se asi zabývat myšlenkou o nějkém limitu...
Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
ano, proč ne? v čem to odporuje? doupě houževnatých zombií co si nedají pokoj a pořáda pořád lezou do prahvozdu...Grunt wrote:-Za to vybijet pořád dokola Dungy kde to nejvic nese je dokonale Role Play řešeníčerný vlk wrote:to teda není zrovna role play řešení
...
:D:D:D
-Asi bych počkal nějakou dobu esli to nepřestane? Par restartu a pak se asi zabývat myšlenkou o nějkém limitu...
edit: opravdu nemám rád takové to "buď chodíš dungy a jsi out of RP a nebo nikam moc nechodíš a jsi cool HCRP"..já takhle neškatulkuju...třeba Asshen umí dobře zahrát charakter a přitom dělá ty hnusné věci, oplzlosti, že chodí do ....wait for it....dungů
udělám pár "testů"
- Prometheus
- Šlechtic
Jo jo, Asshen je mistr creeper ale ked pride na lamanie chleba tak je to pan RP hrac
ACC Brik - Amywiel Luelven
ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
Jaaaaaaaaaaaaaaa????????? CREEPER??? ....nikdy

Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Tam nejde o skatulkovanie...ak tam je ten limit tak je hooooodne vysoky, aspon co si ja pamatam a dosiahnut ho je naozaj totalny maximalny looting a dosiahne ho naozaj len ten co nerobi nic ine len lootuje a prave pre takych by tam mal byt. Ale nie som si isty, ci tam nejaky taky limit ete stale je. 
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
(E.Hubbard)
Today, we face.
Daanri wrote:Tam nejde o skatulkovanie...ak tam je ten limit tak je hooooodne vysoky, aspon co si ja pamatam a dosiahnut ho je naozaj totalny maximalny looting a dosiahne ho naozaj len ten co nerobi nic ine len lootuje a prave pre takych by tam mal byt. Ale nie som si isty, ci tam nejaky taky limit ete stale je.
kolik je moc? 100M?
Presny limit neviem, ale bude dost velky, pretoze pokial viem tak v celej historii Thalie od wipu sa to podarilo mozno jednej osobe a ty mozes byt druha.
Ale ako vravim, neviem ci tam ten limit stale je, moze byt ze uz nie je a chyba bude niekde inde.
Ale ako vravim, neviem ci tam ten limit stale je, moze byt ze uz nie je a chyba bude niekde inde.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
(E.Hubbard)
Today, we face.
(E.Hubbard)
Today, we face.