bug s pokladkem

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

černý vlk
Šlechtic

bug s pokladkem

Post by černý vlk »

čím dál častěji se mi stává, že se probiju k nějakému pokládku..jsou všude pasti, bosse zabiju ale všechny poklady jsou prázdné...jedná se zřejmě o bug :(

Stalo se mi tou vlkodlaků, goril v prahvozdě (tam chybí půlka, vždy ta samá), u pána prohnilých zombií taky...několikrát
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
monstera
Mistr

Re: bug s pokladkem

Post by monstera »

černý vlk wrote:čím dál častěji se mi stává, že se probiju k nějakému pokládku..jsou všude pasti, bosse zabiju ale všechny poklady jsou prázdné...jedná se zřejmě o bug :(

Stalo se mi tou vlkodlaků, goril v prahvozdě (tam chybí půlka, vždy ta samá), u pána prohnilých zombií taky...několikrát

To není bug, to je smůla. Někdo tam byl dřív, pasti a potvory se obnovily ale poklad až po resu....
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

monstera wrote:
černý vlk wrote:čím dál častěji se mi stává, že se probiju k nějakému pokládku..jsou všude pasti, bosse zabiju ale všechny poklady jsou prázdné...jedná se zřejmě o bug :(

To není bug, to je smůla. Někdo tam byl dřív, pasti a potvory se obnovily ale poklad až po resu....
to bych pochopil, kdyby i malé pokládky nebyly prázdné..navíc často jsem šel po restartu na lov...nikde, v žádném pokládku nic nebylo .(
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

tak mě napadá, že ten bug je u goril..tam pokládek je, seberu jich pár a další hromádky (a všechny pokládky na thaliiú se pro mou postavu jakoby vypnou a nejdou vidět)
kaz
Měšťan

Post by kaz »

Kdysi davno zde nekdo psal ze nenachazi uz zadne poklady, a bylo to zduvodnene tim, ze zrejme dosahl jisteho limitu, kdy vybral max. pokladu pro svou postavu. Nemuze to byt tim?
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

kaz wrote:Kdysi davno zde nekdo psal ze nenachazi uz zadne poklady, a bylo to zduvodnene tim, ze zrejme dosahl jisteho limitu, kdy vybral max. pokladu pro svou postavu. Nemuze to byt tim?
na to sem se ptal uz. ale slo o to, ze dosahl 25 urovne.
Nulieth neprestoupila o lvl.

ale je tam nejakej limit tusim na den. Ale kazdym resem by se mel tusim vynulovat :(
A zase se craftí...
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

kaz wrote:Kdysi davno zde nekdo psal ze nenachazi uz zadne poklady, a bylo to zduvodnene tim, ze zrejme dosahl jisteho limitu, kdy vybral max. pokladu pro svou postavu. Nemuze to byt tim?
to je maximum co postava může vybrat?? :D to teda není zrovna role play řešení :D...ale asi je to dobře, mnohem lepší je vybíjení zvířat pro kožešiny než zajít na pár jeskyní pro poklad
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

nomis_b wrote:
na to sem se ptal uz. ale slo o to, ze dosahl 25 urovne.
Nulieth neprestoupila o lvl.

ale je tam nejakej limit tusim na den. Ale kazdym resem by se mel tusim vynulovat :(
právě že ne :( ráno jsem se logl a nevybral jsem více než 4k a zas se to stalo...a v žádném dungu po celé Thalii pak nenajdu ani zlatku..
Grunt
Šlechtic

Post by Grunt »

černý vlk wrote: :D to teda není zrovna role play řešení :D...
-Za to vybijet pořád dokola Dungy kde to nejvic nese je dokonale Role Play řešení :D:D:D:D

-Asi bych počkal nějakou dobu esli to nepřestane? Par restartu a pak se asi zabývat myšlenkou o nějkém limitu...
Zathirel Černokněžna

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

Grunt wrote:
černý vlk wrote: :D to teda není zrovna role play řešení :D...
-Za to vybijet pořád dokola Dungy kde to nejvic nese je dokonale Role Play řešení :D:D:D:D

-Asi bych počkal nějakou dobu esli to nepřestane? Par restartu a pak se asi zabývat myšlenkou o nějkém limitu...
ano, proč ne? v čem to odporuje? doupě houževnatých zombií co si nedají pokoj a pořáda pořád lezou do prahvozdu... :)

edit: opravdu nemám rád takové to "buď chodíš dungy a jsi out of RP a nebo nikam moc nechodíš a jsi cool HCRP"..já takhle neškatulkuju...třeba Asshen umí dobře zahrát charakter a přitom dělá ty hnusné věci, oplzlosti, že chodí do ....wait for it....dungů

udělám pár "testů"
Prometheus
Šlechtic

Post by Prometheus »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo jo, Asshen je mistr creeper ale ked pride na lamanie chleba tak je to pan RP hrac 8) To je fakt...
ACC Brik - Amywiel Luelven
ACC Brik - Pandora

A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
Hacanus
Obyvatel

Post by Hacanus »

Jaaaaaaaaaaaaaaa????????? CREEPER??? ....nikdy :D :D :D :D :D
Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Post by Daanri »

Tam nejde o skatulkovanie...ak tam je ten limit tak je hooooodne vysoky, aspon co si ja pamatam a dosiahnut ho je naozaj totalny maximalny looting a dosiahne ho naozaj len ten co nerobi nic ine len lootuje a prave pre takych by tam mal byt. Ale nie som si isty, ci tam nejaky taky limit ete stale je. :wink:
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

Daanri wrote:Tam nejde o skatulkovanie...ak tam je ten limit tak je hooooodne vysoky, aspon co si ja pamatam a dosiahnut ho je naozaj totalny maximalny looting a dosiahne ho naozaj len ten co nerobi nic ine len lootuje a prave pre takych by tam mal byt. Ale nie som si isty, ci tam nejaky taky limit ete stale je. :wink:
:oops:

kolik je moc? 100M? :oops:
Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Post by Daanri »

Presny limit neviem, ale bude dost velky, pretoze pokial viem tak v celej historii Thalie od wipu sa to podarilo mozno jednej osobe a ty mozes byt druha. :D

Ale ako vravim, neviem ci tam ten limit stale je, moze byt ze uz nie je a chyba bude niekde inde.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Locked