V zasade souhlasim s Nim. Na ceste u propasti jsme stali dost dlouho, aby nejake RP mohlo probehnout.. az kdyz jsem videl jak se na nas riti nejakej ork, tak jsme se otocili a utikali (zcela zjevne se ritil se zlymi umysly!)
Nicmene o tohle ani nejde. Jde o to, co se odehravalo potom. Prislo mi to minimalne dost amatersky zahrane (bohuzel i z nasi strany, takze pak akorat pretrval pocit znechuceni z t pokazeneho RP hry). Nicmene amaterske bylo, ze jsem pres 40 minut real cekal nez me proberou z omraceni (pricemz jsem planoval hrat max hodku a pul, takze pulku casu jsem jen cekal...). Pres tell se mnou komunikoval az DM a jedinej snad Xaarx mi jednou odepsal. Ale hlavne mi ani nikdo nenapsal, ze nas omracili - celou dobu jsem si myslel, ze jsme mrtvi. Takze jsem se samozrejme normalne ozivil... az kdyz mi dala vedet Nimue, ze nas omracili tak jsem pochopil, ze bych se do tohodle mel zapojit!
Jinak mi taky vadilo to michani ingame a RP mechanismu.. bud to hrajeme RP takze bych mel mit sanci i nejak se chovat a melo by se aspon treba obcas hodit kostkou nebo ne a jede se to Akcne - ale at pak nikdo nenadava, ze hraci hned berou nohy na ramena.
Bohuzel ma hra vychazela z prvniho predpokladu
A nakonec, mel jsem pocit, ze sami ti hraci co nas prepadli ani moc nevedeli co s nami...
Edit: a jeste nakonec poznamka: DM se zminil, ze hrajeme zase na velky hrdiny (a jsme pritom lowlvl/chcipaci) - s tim souhlasim, ale mam jednu pripominku.
Neni tahle hra o tom, ze hrajeme "hrdiny"? Ja nechci hrat nejakeho vidlaka z pole, ale nekoho schopneho, nekoho kdo treba narazi, ale porad ma dost sily se znovu postavit! Navic, dle meho jsou i v realu lidi, kteri by se nechali zabit treba pro svou pravdu nebo by jejich zlomeni trvalo v radu dni/tydnu...