Chtěl jsem se zeptat zda-li má někdo zkušenost s odborností Pružný útok .
Nepřátelé by neměli získávat příležitostný útok vůči postavě která se kolem nich v boji pohybuje , pravda je že však příležitostný útok dále směle získávají .
Má smysl si tu odbornost brát ? (nechat) buguje to ?
Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
Podle mých zkušeností (ne ovšem z Thalie) to funguje dobře. jediný případ, kdy nepřítel zská opposite attack je ten, kdy na počátku boje vyhraje iniciativu. Jakmile se postava dostane na řadu, spring attack se aktivuje a pak už na mne nikdo žádný opposite attack nezískal.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Tak tohle si ještě ověřím díky , mně se zdálo že příležitostné útoky proti mé postavě vycházejí ve chvíli kdy dám uspěšný útok s SD ze stínu a následujícím ústupu od protivníka .
Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
Myslim ze neschytas prilezitostny v tom pripade ak sa blizis k protivnikovi v utoku ale ked chces prchnut tak kludne ten prilezitostny dostanes.Preto sa to vola pruzny UTOK... myslim.
Spíš myslím že je to o tom co jsem psal, tj. můžeš ho dostat pokud inicijuješ boja prohraješ iniciativu. To se při tom útoku ze stínu může stávat docela často. jak říká photter, pro postavu s vysokým tumble zbytečné...
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...