padat mi hra

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Drobček
Nováček

padat mi hra

Post by Drobček »

zdravit, nevedieť prečo mi stále padať hra v mesta v dielna keď trénovať remesla
Drobček -- dobráčisko od kosti, zväčša sám, túlajúc sa svetom
Máčny Máčik - svojský druid
Obaja skončit vďaka zmena vo svet
kucik
Temnota

Re: padat mi hra

Post by kucik »

Zkus si stáhnout detaily grafiky. Napiš co používáš za kartu a ovladač. Zkus jinou verzi ovladačů.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Ja bych sa tiež k tomu pridala, že mi strašne často padá hra ...
Pričom máme ale notebook a stolný počítač, oba s dobrými grafikami, na jedno vista, na druhom bolo XP, teraz win7 ... oba sú rôzne nwn s rôznymi cd kľúčmi (jedno originálka, druhé stiahnuté) a predsa na oboch úplne rovnako furt padá nwn.
Nie je nejaký nápad, čím to môže byť? Pochybujem, že by netom, lebo nepadne thalia, ale padá celé nwn ako hra ;)
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Arsen
Měšťan

Post by Arsen »

jachyra wrote:Ja bych sa tiež k tomu pridala, že mi strašne často padá hra ...
Pričom máme ale notebook a stolný počítač, oba s dobrými grafikami, na jedno vista, na druhom bolo XP, teraz win7 ... oba sú rôzne nwn s rôznymi cd kľúčmi (jedno originálka, druhé stiahnuté) a predsa na oboch úplne rovnako furt padá nwn.
Nie je nejaký nápad, čím to môže byť? Pochybujem, že by netom, lebo nepadne thalia, ale padá celé nwn ako hra ;)
Můžeš zkusit vypnout všechny věci typu třpitivá voda,obloha,atp... snad nějaký placeably, nebo něco takovýho to myslím můžou schazovat kvůli tomu.
"Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..."
"Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
Locked