Nové uspořádání - přítomnost ochranky a hornické výpravy - vede jednak k narušení plynulosti průchodu - lagy až zaseknutí pohybu - a jednak odchranka vybíjí jezevce !!!
Podle zpráv z Ivory za to mohou kopáči a Cairon, tak ho prosím, aby s tím něco udělal....
nové uspořádání Dorenského hvozdu u Ivory
nové uspořádání Dorenského hvozdu u Ivory
Last edited by monstera on 22:14 26. Sep 2009, edited 1 time in total.
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Re: nové uspořádání Dorenského hvozdu u Ivory
Pod to se podpisuju - mám trochu slabší stroj, takže když jdu okolo, má to za následek cca minutový zásek.monstera wrote:Nové uspořádání - přítomnost ochranky a hornické výpravy - vede jednak k narušení plynulosti průchodu - lagy až zaseknutí pohybu - a jednak odchranka vybíjí jezevce !!!
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Re: nové uspořádání Dorenského hvozdu u Ivory
udělá mě to samé, stejnak jako stromy na těžbu. Nějaké neoptimalizované modely?
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje