*drbe se na hlavě* Tak kjá fakt nevím, pořád mi to hlásí to co jsem psala. Zkusila jsem přejmenovat ten hak z 5 na 3 a to mě to zase pro jistotu teleportovalo do jiného města . Jsi si jistý že v souborech nemáš tenhle hak?
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Já jsem ten HAK exp našel (na stránce je pořád ke stažení, akorát na něj neni přímej odkaz), ale začali se dít divný věci...třeba Podtemno je...úplně překopaný a mám prázdnej trezor.
Když ten hak přejmenujete z 5 na 3 tak vás to do hry pustí ale pozor, nevím co to způsobí. Mě to vyhodilo do jiného města ale jinak zatím další nelechy jsem nezaznamenala.
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
tak mi to udělalo totéž ... hmm zajimalo by mne co na to Weřejná Bezpečnost řekne
Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Sapal wrote:Já jsem ten HAK exp našel (na stránce je pořád ke stažení, akorát na něj neni přímej odkaz), ale začali se dít divný věci...třeba Podtemno je...úplně překopaný a mám prázdnej trezor.
jaj tak to radši nic dělat nebudu
Taky jsem uzemněn, nechce mě to pustit do hry... sakra no radši jdu na borderlands, než přejmenovávat nějakej soubor aby to pak dělalo kraviny
Edit: jsem si to myslel
Last edited by innfra on 13:23 29. Nov 2009, edited 1 time in total.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Ju takže po restu se mužeme pak v pohodě nalogovat s novými tlk a haky?