CEP 2.1
CEP 2.1
Zdravím. Rád bych se k vám přidal a chtěl bych si zahrát na Thalii. Stáhl jsem vše potřebné, ale nějak mi zlobí CEP 2.1 když ho dám instalovat tak se +- na 25% zasekne a hlásí chybu v kopírování a nějakej Error:0 chtěl jsem se zeptat jestli měl někdo podobný problém. Děkuji
Re: CEP 2.1
O vikendu jsem si stahl vse potrebne a nepotrebne, pro hrani na thalii, porozbaloval a nainstaloval, a nikde zadnej problem, takze tady asi zadnej problem neni...
Nemuzes mit CEP spatne stahlej?
Nemuzes mit CEP spatne stahlej?
tím by to být nemělo protože jsem ho mazal a zkoušel jsem to asi 4x
Zkus ho stahnout primo z vaultu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
mě pomohlo když jsem si ho stahl do složky se hrou..Gumakk wrote:Zdravím. Rád bych se k vám přidal a chtěl bych si zahrát na Thalii. Stáhl jsem vše potřebné, ale nějak mi zlobí CEP 2.1 když ho dám instalovat tak se +- na 25% zasekne a hlásí chybu v kopírování a nějakej Error:0 chtěl jsem se zeptat jestli měl někdo podobný problém. Děkuji
a jo a nainstaloval jsem ho jako uplně prvniho po instalaci hry..a až pak ostatní věci
Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.