Jsem slepý a blbý (
Chybějící trenér druida v podtemnu - OPRAVENO
Chybějící trenér druida v podtemnu - OPRAVENO
Po dnešním hovoru s DM Ravangornem je dočasně jeden přesunut z jisté lokace (hádám že to ohlásí sám na vyšších místech), ale jinak není trenér pro druida k nalezení v základních třech městech, kde jsou trenéři ostatních povolání. Prolezli jsme všude možně a opravdu nikde není (krom tedy toho přesunutého Lorka Morodoubka).
Jsem slepý a blbý (
), nebo asi fakt chybí 
Jsem slepý a blbý (
.
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Re: Chybějící trenér druida v podtemnu
podle me tam je, protoze par druidu tam par lvlu udelalo tim jsem si 100% jisty.
A zase se craftí...
Poctivě a opětovně bych prošel celý Hagol, kdo ví co tam všechno žije za chamraď.
Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
Pokud se nemyslí ten přesunutý Lorek Morodoubek, tak teda pokračuju v hledání.Glumišek wrote:Poctivě a opětovně bych prošel celý Hagol, kdo ví co tam všechno žije za chamraď.
.
nejsem teď ve hře, ani nevím jak se jmenoval ten trener druida v hagolu, možná to byl on, o jeho přesunu jinam nic nevim... Prolezte ještě přístavy, jinak nevím, at se vyjádří DM nebo team...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Hledal jsem všude vyjma Daf Jamovi hlubiny kam se se svým levelem nedostanu a trenéra nenašel. V přístavu ani Hagolském ani Zil'mar taky nebyl.
Já už můžu potvrdit, že když jsem sem psal naposled, tak ten trenér v podtemnu skutečně byl a jen jsem zbytečně stresoval. Nutno dodat, že je docela zašitý.
.