místo nalogování

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
monstera
Mistr

místo nalogování

Post by monstera »

Prosím nešlo by zařídit, aby se po nalogování objevila postava v té lokaci, kde se odlogovala a ne o dvě nebo tři lokace zpět ( a to i po opakovaním nahrávání pomocí /pc soul) ...
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Necrooo
Měšťan

Re: místo nalogování

Post by Necrooo »

Co sem zkousel, tak staci po dobu max 5minut stat na nejakym miste a tam se clovek i naloguje pak. Proste "/pc soul" pak stat na tom miste a znova "/pc soul" nekdy mi stacej i 3minuty jen poseckat a bezpecne se odlognu.
G14
Rytíř

Post by G14 »

Necrooo wrote:Co sem zkousel, tak staci po dobu max 5minut stat na nejakym miste a tam se clovek i naloguje pak. Proste "/pc soul" pak stat na tom miste a znova "/pc soul" nekdy mi stacej i 3minuty jen poseckat a bezpecne se odlognu.
ano,to muzu potvrdit,chce to tenhle postup a poseckat :wink:
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
hrusi
Měšťan

Post by hrusi »

G14 wrote:
Necrooo wrote:Co sem zkousel, tak staci po dobu max 5minut stat na nejakym miste a tam se clovek i naloguje pak. Proste "/pc soul" pak stat na tom miste a znova "/pc soul" nekdy mi stacej i 3minuty jen poseckat a bezpecne se odlognu.
Nechci bejt rejpal, ale někdy není čas čekat. :)
=========================
Elundiren R'rorrok
monstera
Mistr

Post by monstera »

hrusi wrote:
G14 wrote:
Nechci bejt rejpal, ale někdy není čas čekat. :)
Jestliže není problém uložit při odlogování tolik údajů o zkušenostech, inventáři a majetku, neměl by asi být problém uložit i informace o poloze, i když na Thalii dosud není GPS....
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
maku
DM Thalie

Post by maku »

Já to třeba nezažil ještě ani jednou. Pokaždé se lognu na úplně stejném místě *pokrčí rameny*
DM THALIE
e-mail: mkubale@seznam.cz
http://youtube.com/user/ThalieDrow
hrusi
Měšťan

Post by hrusi »

maku wrote:Já to třeba nezažil ještě ani jednou. Pokaždé se lognu na úplně stejném místě *pokrčí rameny*
Mě už se to taky kolikrát stalo že jsem se odlognul někde a nalogoval úplně někde jinde. Hlavně je to znát po restartu.
Elundiren R'rorrok
Locked