šílený prodej
šílený prodej
Ahoj, měl by se zkontrolovat výkup craft ušitých výrobků. Prodával jsem asi 5 kousků z velmistrovské kůže s opálem nebo topazem a místo odhadovaných 400k, mi to hodilo 4M !!! (k tomu přidávám žádost DM pro odčerpání přebytečných žluťásků..
(postava Nulieth)
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Re: šílený prodej
Nedávala jsi do toho náhodou starý suroviny? Protože když jsem to zbroje nacpal třeba starý pruty kovu tak mi to pak cenu taky hodilo dolu v tom samým poměru jako píšeš.
=========================
Elundiren R'rorrok
Elundiren R'rorrok
heh, že by se konečně objevila chybka o ktere mluvil nomisek? jujda... no, tak ste slyšeli vsichni ševci... ne že se to bude zneužívat...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
pište tyhle chyby přes PM, aby to nějaké chytráky pak nenapadlo zkusit...
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Poslušně hlásím že tahle sladka chybka funguje jen u velmistrovské....
(mimochodem kdy se slevily lepidla??)
(mimochodem kdy se slevily lepidla??)
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
uz sem posilal opravu.. pred par dny asi se nejak nenahrala (nebo ztratila po ceste). posilam tedy znovu.
A zase se craftí...
- -darkvision-
- Bůh
To je 132.000gp za 18výrobků?
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Z obyčejnejch kůží. Herdek asi se dám taky na krejčovinu.-darkvision- wrote:To je 132.000gp za 18výrobků?
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
- nomis_b
mrknu na to . 18 vyrobku najednou ... jak dlouho si to vyrabel 
A zase se craftí...
Pár hodin to bylo.. ono s vlastností šest se to celkem i dost kazí. Ale jde to!
Pro RP vše
Prý to dělalo i u jiných kůží(velmistry a tak) a to IRL se tam stále nevypisuje, jediná změna je snad jen snížení cen u lepidel.
P.S ty "přebytečné" zlatky mi byly odebrány, ať mají všichni klid
Prý to dělalo i u jiných kůží(velmistry a tak) a to IRL se tam stále nevypisuje, jediná změna je snad jen snížení cen u lepidel.
P.S ty "přebytečné" zlatky mi byly odebrány, ať mají všichni klid
u kvalitní kůže jsem to IRL viděla
jinak z obyčejné jsem nějakou dobu nedělala tak nevím ale u kvalitní mi přijde výkupk cajk
jinak z obyčejné jsem nějakou dobu nedělala tak nevím ale u kvalitní mi přijde výkupk cajk
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
Jen taková maličkost. Náklady na železno-zlatou dýku s vrbou.
200železo + 400zlato + 20 forma + 20 násada + 2400 přísada = 3040
Prodej 3128 což je výdělek 88 gp
Ale železná dýka, která má náklady o 200 gp menší se prodá s výdělkem cca 600. O té bohužel screen nemám, přišlo mi to v pořádku.
Vím že to není nic velkého co by se hned teď muselo opravit bo tak. Dávám to sem jen pro to, aby se o tom vědělo.
200železo + 400zlato + 20 forma + 20 násada + 2400 přísada = 3040
Prodej 3128 což je výdělek 88 gp
Ale železná dýka, která má náklady o 200 gp menší se prodá s výdělkem cca 600. O té bohužel screen nemám, přišlo mi to v pořádku.
Vím že to není nic velkého co by se hned teď muselo opravit bo tak. Dávám to sem jen pro to, aby se o tom vědělo.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
- nomis_b
a mas presne ceny? vetsinou jsem se dival, ez to nejni 200, ale treba 208 atd. mohl by si to prosim prepoitat presne ?
Diky.
Diky.
A zase se craftí...