Lovec odmen
Lovec odmen
Dnes se lovil mithrilovy golem. Kdyz jsem mu prinesl soucastky a vybral "Neco tady pro vas mam", odpovedel "dekuji atd atd." trofej si nevzal a penize nedal. Nyni rika ze neni vypsana odmena, ale v dialogu na otazku Jakou odmenu bys mi dal za tuhle nestvuru mi rekne castku 128000 ale nedá mi je 
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Re: Lovec odmen
dneska jsem mu tam dal jednu trofej golema a vse bylo v poradku.zachy wrote:Dnes se lovil mithrilovy golem. Kdyz jsem mu prinesl soucastky a vybral "Neco tady pro vas mam", odpovedel "dekuji atd atd." trofej si nevzal a penize nedal. Nyni rika ze neni vypsana odmena, ale v dialogu na otazku Jakou odmenu bys mi dal za tuhle nestvuru mi rekne castku 128000 ale nedá mi je
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
To by mě zajimalo jakou když golema jsem ve věži zabil já. Nedal jsi mu nějakou zrezavělou trofej?tao kan wrote:dneska jsem mu tam dal jednu trofej golema a vse bylo v poradku.zachy wrote:Dnes se lovil mithrilovy golem. Kdyz jsem mu prinesl soucastky a vybral "Neco tady pro vas mam", odpovedel "dekuji atd atd." trofej si nevzal a penize nedal. Nyni rika ze neni vypsana odmena, ale v dialogu na otazku Jakou odmenu bys mi dal za tuhle nestvuru mi rekne castku 128000 ale nedá mi je
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Momentalne vykupci vykupuje i starsi kousky, coz je problem,a le bohuzel zatim nevyreseny.
A zase se craftí...
V Karathě se dnes lovil Stary mykoid. Tento boss ale trofej nemá, jen z něj padne asi 500 zlatáků.
Poupátko - :-O
Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
Lovec podtemno: Loví se Klepetnatec Psionik
Ulovená trofej v Alwu
Při předání lovec místo trofeje sebral item "hromada cenností", poděkoval a věnoval mi 20 zlatek.
tuším bug na tom itemu "hromada cenností", lovec následně tvrdil že jsem ukol splnil, pravá trofej mi zustala.
Ulovená trofej v Alwu
Při předání lovec místo trofeje sebral item "hromada cenností", poděkoval a věnoval mi 20 zlatek.
tuším bug na tom itemu "hromada cenností", lovec následně tvrdil že jsem ukol splnil, pravá trofej mi zustala.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Ty cennosti jsou celý zabugovaný, dřív měli hodnotu cca 50k a teď maj 10, načež trofej wyrma zůstala za stejnou cenu, takže se výdělečnost snížila o 40k 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
- -darkvision-
- Bůh
Dnes se lovil Klepetnatec Psionik, tedy zajel jsem do Alwu, ulovil, přijel lodí, měl sjem tu trofej čerstvou cca 20minut, týpek mi řekl že to mám starý? - asi chybka.Bahnak wrote:Lovec podtemno: Loví se Klepetnatec Psionik
Ulovená trofej v Alwu
cena trofeje je: 22400gp , při předání lovci člověk dostane 4násobek, trofej sem si nechal, mam screen, je možnost u Dm požadovat za tu trofej ten 4násobek? Nebo to mám prodat vetešníkovi a truchlit?
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
- -darkvision-
- Bůh
To by mi ale řekl, že pro něj nic nemám. (protože bych neměl tu správnou trofej)Nalkanar wrote:Ten klepetnatec psionik z Černého lesa se jmenuje jinak?
Já jsem měl, ale prej starý, i přesto že to bylo 20minut čerstvý.
A z vlastní zkušenosti vím že lovec veme i trofej co je 12hodin stará.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
To může bejt chyba vyloženě tohodle bosse. Že by neoznačkoval trofej časem.
Pokud to bude řešit nějakej DM, ať prosim mrkne na trofej na proměnnou TROFEJ_TIMESTAMP
Napsat do syst. konzole:
GetVarInt TROFEJ_TIMESTAMP a klik na proměnnou.
Pokud to bude řešit nějakej DM, ať prosim mrkne na trofej na proměnnou TROFEJ_TIMESTAMP
Napsat do syst. konzole:
GetVarInt TROFEJ_TIMESTAMP a klik na proměnnou.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.